USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

На Яндекс.Картах з’явились знімки Волині. ФОТО

22 Квітня 2013 14:32
На Яндекс.Картах з’явилися супутникові знімки Луцька та сусідніх міст: Ківерців і Рожища. Тепер місцеві мешканці можуть подивитися, як виглядає з висоти пташиного польоту Луцький замок, Свято-Троїцький собор та інші знайомі місця, - інформують у прес-службі пошукової системи в Україні.

Усі знімки, стверджують, свіжі. На них можна роздивитися житлові райони, сквери, а також об’єкти, яких не зустрінеш на звичайній карті – наприклад паркінги або просіки в лісі. Крім того, за допомогою супутникових знімків користувачі можуть самі створювати карту свого міста — на сервісі Народна карта. Додані на неї об’єкти з’являться у відповідному шарі на maps.yandex.ua.

Знімки Волинської області — це частина масштабного оновлення супутникового шару на картах України. Воно охоплює територію загальною площею 88 000 квадратних кілометрів. Окрім знімків Волині на сервісі з'явилися свіжі супутники Дніпропетровська, Києва, Одеси, Севастополя, Сімферополя, Ужгорода, Ялти та інших міст.


Ківерці

Рожище

Луцький замок

Свято-Троїцький собор

Луцьк
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus