USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На КВНі у Луцьку ведучий робив учасникам каву. ВІДЕО

6 Квітня 2011 13:57
У Луцьку визначили другу трійку фіналістів Ліги КВН Волинь – 5 квітня відбувся півфінал Ліги «КВН Волинь».

Аби вибороти перемогу, КВНщики з усієї України з’їхалися до Луцька, щоб пожартувати про ФК «Волинь», річку Сапалаївку, криміногенний район «ГПЗ» та зізнатися у коханні голові Ліги КВН «Волинь» Валерію Пельцу.

Півфінал ліги проходив у чотирьох конкурсах – «Візитка», «Розминка», «Відеокункурс» та «Музичний епізод».

Жартували КВНщики на звичні теми - Янукович, сім’я, телебачення тощо.

У конкурсі «Візитка» ковельчани із «Лінії відриву» представили спільне життя у форматі програми «Міняю жінку» фанатки ФК «Волинь» та фаната «Шахтаря» із Донбасу.

Учасниці із команди «Коліжанки» (Львів) зробили акцент на стосунках хлопців та дівчат. «Якщо я її поцілую, то доведеться з нею встрічятися, якщо не поцілую , то її батько забере мене в армію… Цілувати чи тікати? Якщо буду тікати – то ж вона мене вирубає», - смішив публіку єдиний представник чоловічої статі у команді.

А тернопільчани навіть у «Музичному епізоді» вирішили експлуатувати ведучого КВНа Андрія Зубенка та попрохали його зробити їм кави, що ведучий, люб’язно підігравши, виконав.

Збірна Черкас-Хмельницького «Острів свободи» дозволила собі ще більшу щирість – із плакатами та відвертими танцями вони вирішили зізнатися у коханні самому Валерію Леоньтьєву, хоч і співали вони просто: «Валєра, Валєра!». Усі до одного в залі натяк зрозуміли.

Так, за результатами оцінювання журі до фіналу Ліги вийшли три команди: "Оптом дешевше" (Тернопіль) - 17.4, "Острів свободи" (Хмельницький-Черкаси) - 16.8, та "Коліжанки" (Львів)-16.6.

Фінал Ліги КВН «Волинь» можна буде побачити у травні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Директор ресторану Показати IP 6 Квітня 2011 14:19
Хочу собі такого офіціанта ))
vv Показати IP 6 Квітня 2011 16:43
можете написати в статті точну дату фіналу, - це 26 травня усі фото з гри тут . http://vkontakte.ru/club7166652#/album-7166652_131616425 розмістіть
Ден Показати IP 6 Квітня 2011 22:29
Если "Остров Свободы" пел про "Валеру" и с плакатами, то я сам Валера... Внимательность журналиста зашкаливает просто... У "ОС" в муз. номере был реп, а не песня про "Валеру".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus