USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На телеекрани повертається програма «На добраніч діти»

21 Грудня 2010 19:09
В ефірі Першого національного 17 січня 2011-го стартує дитяча програма «На добраніч діти», яка виходитиме щодня о 20:40.
Про це повідомляє «Телекритика» із посиланням на прес-службу каналу.
Дитячий проект вестимуть кіноактор Олександр Пугачов і казковий герой Супермульт, який за сценарієм прилетів з іншої планети і не знайомий з життям на Землі.
Ведучий щовечора розповідатиме Супермульту і глядачам пізнавальну історію, після чого виходитиме мультфільм.
Програма завершуватиметься колисковою, автор і виконавець якої – Олександр Яременко.
«Ми шукатимемо добрі вітчизняні мультфільми, здебільшого з класичної фільмотеки, - розповів зазначив генеральний директор НТКУ Єгор Бенкендорф. - Ці мультики, крім яскравої картинки, вчать добру і несуть позитив. Можливо, вони і програють за яскравістю картинки диснеївському продукту. Але чимало сучасних мультиків несуть негатив та агресію».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
небайдужа Показати IP 21 Грудня 2010 20:10
приспати теперішніх вундеркірдів справа непроста. вони ще на горшах, але добре розбираються у політиці. тож мультиками буде цікавитися лише старше покоління, яким політика вже набридла...
well Показати IP 21 Грудня 2010 22:01
це добре , але скільки сміття треба повикидати з нашого tv
multik Показати IP 22 Грудня 2010 11:15
О 20.40 діти тільки у комп'ютера сідають, а ви їм казочку з мультиком?! :)
знаю Показати IP 22 Грудня 2010 12:52
грамотєї "на телекранах" такі ж як і майбутні панасики на першому національному. правильно телеекран, і діткам як мінімум 21.40 потрібна, а не той час, коли вони мучать компютери
Добрий Гагатек Показати IP 22 Грудня 2010 13:13
"Ведучий щовечора розповідатиме Супермульту.." Ідея дуже хороша,і наміри про показ добрих змістовних вітчизняних мультиків, але до чого тут "Супермульт"? Що це за новий дитячий герой? "Супер", бо виходитиме на кошти якоїсь "Суперторгової марки", а-ля "приватбаночки" на луцьких ялинках? Нема у нас Колобка, Котигорошка, Гарбуза (той, що "по городу"), Івасика-Телесика, Солом*яного Бичка...? Є у нас "СУПППІР"!!!
Ласковая Показати IP 22 Грудня 2010 13:48
Казочки для тих діток, що ще не сидять за компютером. По Аверсу гарні казочки показують з тими ж Радянськими добрими мультиками.
Телеглядач Показати IP 22 Грудня 2010 17:40
Мультики по "Аверсу" показують справді радянські і добрі. Але занадто вже вони часом радянські. Якось показували мультфільм 1946 року випуску. ЦЕ вже трохи застарий - моїй дитині він вже не до душі - при тому, що взагалі вона любить мультики радянські і не переносить сучасні закордонні. І ще одне зауваження до "Вечірньої казочки" на Аверсі: надто часто мультики повторюються. А загалом молодець тьотя Тома, яка робить "Вечірню казочку". Це єдина передача на "Аверсі", яка має справді вдячних, щирих, відданих глядачів.
Zozulechka Показати IP 25 Грудня 2010 12:21
Без діда Панаса (Царство йому Небесне) вже важко уявити вечірню казку. "Ось така ...я, малята"((

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus