USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

На Волині – новий масштабний проект для мандрівників

5 Червня 2013 07:00
Презентація нового інтернет-проекту «Туристичний портал Великої Волині» відбудеться у Луцьку.

Головне завдання порталу – якісно представити туристичні можливості регіону потенційним мандрівникам, - повідомляють організатори.

Ідеологія проекту полягає в тому, щоб в питаннях промоції відкинути внутрішню регіональну конкуренцію і спільно створити інформаційну платформу для формування і представлення конкурентного туристичного продукту міжнародного масштабу, на противагу іншим регіональним брендам України – Галичина, Карпати, Крим, Поділля тощо.
Реальну перспективу для розвитку туристичної галузі Волині може дати поєднання ресурсів Інтернет-технологій (які вже працюють на світовому ринку) та спеціалістів в туристичній галузі, - вважають організатори проекту.
Довідково:
Ініціатори створення проекту: ГО «Асоціація розвитку туризму Волині» та «Асоціація розвитку інтернет-простору». Презентація відбудеться 7-ого червня у Палаці культури міста Луцька об 11:00.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus