USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині навчатимуть, як захищатись від беззаконня міліції

24 Вересня 2013 16:40
Учасників Всеукраїнського вишкільно-патріотичного табору «Повстанець-2013» навчатимуть правилам поводження на акціях протесту, як протистояти міліції та як захиститися від її незаконних дій. Це буде одна з практичних лекцій програми табору, - повідомили у прес-службі ВМГО «Національний Альянс».

ЧИТАТИ ЩЕ: «НАЦІОНАЛЬНИЙ АЛЬЯНС» ЗАПРОШУЄ МОЛОДЬ ЛУЦЬКА НА ВИШКІЛЬНИЙ ТАБІР

Так, за три дні «повстанці» пройдуть курс лекцій на тему патріотичного виховання: прослухають гутірки з сучасного політичного становища в країні, історію визвольних змагань на території України, про розвиток українського молодіжного громадського руху та ін. Зокрема гутірку про націоналізм і християнство проведе капелан організації отець Дмитрій.

Також на «Повстанці» буде представлено комплекс практичних знань та навиків з системи фізичного та війсьогового вишколу. Усе це учасники будуть засвоювати на основі Системи Раціонального Управління Безпекою (СРУБ).

Нагадаємо, Всеукраїнський вишкільно-патріотичний табір «Повстанець-2013» відбудеться протягом 27-29 вересня у лісовому масиві біля села Гаразджа Луцького району Волинської області.

Зауважимо, що заявки на участь у таборі ще приймаються, для цього необхідно надіслати зголошення на пошту [email protected].
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus