USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

На Волині стартує дівчачий табір

30 Червня 2013 11:09
Мистецький табір для дітей організовує з 30 червня по 13 липня станиця Луцьк Пласту - Національної скаутської організації України в селі Костюхнівка Маневицького району.

Загалом він проходитиме у двох підтаборах: юнацький табір «Оле-ле» для дівчат від 12 до 18 років та пташачий табір «Автостопом по казках», його учасникам буде від 1,5 року до 5 років, - інформують у прес-службі Пласту.

Дівчачий табір присвятять українській міфології. Його щоденна програма буде насичена творчими майстер-класами, на котрих виготовлятимуться національні сувеніри та прикраси, а також лекціями з етнографії, фольклористики та дизайну. Не оминуть увагою і практичні заняття з виживання на природі, орієнтування, першої медичної допомоги, а також рухливі ігри, теренівки.

Пташачий табір, кажуть організатори, буде присвячений автомобілям та усілякому транспорту, який їздить дорогами. Називатиметься він «Автостопом по казках», щодня діти відвідуватимуть на своєму таборовому «автопоїзді» нову казку, вони вивчатимуть пісні та разом з батьками ставитимуть вистави, навчаться робити безліч цікавинок своїми маленькими руками, доглядатимуть місцевих тварин, купатимуться у мальовничому поліському озері.

Цей мистецький табір проходить в рамках проекту «Поцілунок музи» , фінансованого Грантом Президента України на 2013 рік, а також за сприяння управління у справах сім’ї, молоді та спорту Волинської ОДА.
.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus