USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Над Кремлем зафіксували НЛО. ВІДЕО

20 Грудня 2009 12:31
Відео з зображенням великого трикутного предмета з\'явилися нещодавно в інтернеті. Закордонна преса відразу ж назвала його НЛО, однак ніхто з представників влади досі це не прокоментував.
Досить велика світло-сіра піраміда обертається навколо своєї осі в небі над Кремлем – таке відео з\'явилося в інтернеті, повідомляє Эхо Москвы.
Невідомий виклав на YouТube два ролики: один з них знято вночі з вікна авто, інший вже при світлі дня і, як видно, з вікна. Розібрати, що саме за предмет зображений на відео, досить складно. Втім, це не завадило йому потрапити в ефіри федеральних телеканалів.
Жодних офіційних заяв з приводу невідомого об\'єкту від влади поки не надходило. Незвичайне відео викликало великий інтерес у закордонних ЗМІ, вони тут же назвали невідомий предмет НЛО.
Так, Daily Telegraph зазначає, що об\'єкт нагадує імперський крейсер з фільму «Зоряні війни». В експертів ролик викликав здивування, один з фахівців сказав британському виданню, що це найдивніша зйомка НЛО, яку він коли-небудь бачив. За останній час це вже не перший випадок, коли в небі над Москвою з\'являються дивні об\'єкти. На початку жовтня над МКАД очевидці зняли незвичайну хмару круглої форми. Тоді також з\'явилися припущення, що це не що інше як НЛО.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Юка Показати IP 20 Грудня 2009 13:19
інопланетянам здалися привабливими московські чиновники, от вони й літають над Кремлем у пошуках піддослідних кроликів
OrestN Показати IP 20 Грудня 2009 17:06
незрозумілі оптичні зображення ще не дають підстав зтверджувати що це "Інопланетяни" яких ще ніхто ніколи не бачив. гості з інших планет - це міф!
seal Показати IP 20 Грудня 2009 17:29
А мені здається, що це звичайний рекламний трюк. А створити оптичне зображення у повітрі при сьогоднішньому розвитку техніки не така вже і проблема.
Юка Показати IP 20 Грудня 2009 19:24
Пригадую кілька років тому по Луцьку теж чутки ходили, що в місті інопланетяни, а виявилося все набагато простіше - неонові лампи над "Сьомим небом"
Юка Показати IP 20 Грудня 2009 19:28
категорично і однозначно стверджувати про те, що інопланетяни - це міф - ми не можемо. адже як не крути, а ученими вже доказано, що до нас існували інші цивілізації на планеті (ті самі піраміди, Атлантида....)
Ладомир Показати IP 20 Грудня 2009 22:11
Юка шарить :) Молодець :)
Ладомир Показати IP 20 Грудня 2009 22:20
Це пепелац Медведева :) не було де припаркуватись :)
seal Показати IP 21 Грудня 2009 10:24
До Ладомира. Скоріше гравіцапа відмовила, або ке-це закінчились.
Таня Показати IP 21 Грудня 2009 20:34
звичайно, це рекламний трюк! пригадую, нещодавно десь в Америці тиждень чолов"яга рив яму, щоб потім сказати, що це влучив метеорит! але ж туристів наїхало!і платню за фото брав!
OrestN Показати IP 21 Грудня 2009 22:00
ні, це новий розвідувальний "Стелс-невидимка" нової генерації. Накінець то, Кремль під пильним оком ЦРУ!!! :-)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus