USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Найближчим часом - аж три вистави від ГаРмИдЕрА. АФІША

1 Листопада 2013 18:41
Упродовж наступних двох місяців театр «ГаРмИдЕр» виступатиме для луцького глядача.
«Напружений фестивально-гастрольний графік змусив нас зробити паузу в луцьких виступах. Однак, обіцяємо виправитися і оголошуємо графік найближчих виступів у приміщенні театру «ГаРмИдЕр», - кажуть у театрі.
10 листопада – філософська драма «Сенат шаленців»
Маловідомий та направду геніальний текст Януша Корчака, музика гурту «САТ», мультимедійна декорація та переважно чоловічий акторський ансамбль творять неймовірні історії божевільних, які прагнуть змінити світ.
Долучитися до «Сенату шаленців» можна буде й 16 листопада у Любліні, де театр представить Україну у рамках Днів України в Любліні «Україна в центрі Любліна».
1 грудня – документальна вистава за записами в інтернеті «АУ! Сказане мільйонам»
За 2 роки життя вистава добряче трансформувалася, тому навіть якщо луцький глядач бачив «АУ!», все одно є сенс прийти знову. Однак, відвідування особами до 16 років не рекомендоване! До слова, вистава – володар гран-прі та учасник фестивалів «Yellow-fest», «ЗАХІД», «ЖИВИ», - йдеться у повідомленні організаторів.
Зокрема, на театрально-дизайнерському фестивалі «ЖИВИ», який відбувався в Криму у жовтні цього року, враженнями від вистави театру ділилися дизайнери. Отож, доповненням до неї буде виставка їхніх плакатів саме цього спектаклю.
15 грудня – історія про Любов і Любов «Гра долі або доля гри»
У трикутнику кохання залишилося мало від мелодраматичної історії, а на перший план вийшла розповідь про те, як Любов стирає грані часу, реальності та здорового глузду. Та попри все залишається сама Любов.
Початок усіх вистав о 19:00
Вхід: 20 гривень.

Квитки можна придбати за адресою:
вулиця Лесі Українки, «Книжковий пасаж», крамниця «Кіт Горошко».
Графік роботи: пн-пт - 10:00-19:00, сб-нд - 11:00-16:00
А в день показу вистави квитки - за адресою театру з 17:00

Вистава відбудеться у Луцькому районному будинку культури, що за адресою:
вулиця Ковельська, 56.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus