USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Найсильніша людина світу їздила Луцьком на байку.ФОТО

18 Липня 2011 09:01
Опів на четверту дня 17 липня команда байкерів на чолі з найсильнішою людиною світу Василем Вірастюком припаркувалася на двоколісних мотоциклах під стінами Луцького замку, аби привернути увагу до вічливих стосунків між учасниками дорожнього руху.

Вірастюк і команда з шести учасників-байкерів прибули до Луцька в рамках акцій «БайКрай», що проходитиме наступних дев’ять днів. У неділю, 17 липня, колона мотоциклістів вирушила з Києва та планує відвідати 25 міст України. Луцьк став четвертим містом у маршруті після Києва, Житомира та Рівного.
Мотоциклісти подорожують під гаслами «Вирушив у путь – ввічливим будь» «Два колеса – не половина відповідальності», «Байкери – не завада, а друзі» тощо
Зустрічали гостей з десяток волинських байкерів та секретар Луцької ради Григорій Пустовіт.



Протягом дев’яти днів байкери планують проїхати 5033 кілометри, аби звернути увагу перехожих та особливо автомобілістів до проблем взаємоповаги і дисципліни дорожнього руху.




«Наша ціль, аби стали свідомими на дорогах автомобілісти і дороги були нормальні», - говорить один з учасників пробігу президент байкерського злету «Тарасова гора» Ашот «Сальвадор» Арушанов.




«Ми маємо на увазі байкерський рай – тобто безпечну їзду. Аби люди на двоколісному транспорті почували себе спокійно, захищеними і їздили безпечно. Бо зараз на двоколісному транспорті їздити небезпечно», - зазначає Вірастюк.




«Ми звертаємося до автомобілістів, аби вони були взаємовічливими. Ми спостерігаємо неадекватну реакцію саме автомобілістів по відношенню до двоколісного транспорту. Із-за цього є страшна статистика департаменту ДАІ, де мотоциклісти попадають в ДТП саме по вині автомобілістів», - сказав Василь Вірастюк.




Сам байкер-силач розповідає, що сів на двоколісний транспорт два роки тому. Агрегат збирав не сам, а купив. Найсильніша людина світу каже, що його мотоцикл важить до 400 кілограм і він би зміг його підняти, адже на одним зі змагань носив «коромисло» з двома мотоциклами по бокам вагою в 225 кілограмів.
Арушанов каже, що команда складалася сама собою і усі байкери є перевіреними мандрівниками, що мають досвід подорожей на великі відстані.




Протягом 17 липня байкери планують відвідати ще Тернопіль та Львів, аби там і заночувати. 18 липня власники двохколісних коней відправляться на Закарпаття та до центральної України.




Акцію «Байкрай» підтримали ДАІ МВС України та ВГО «Українська Служба Порятунку».





Довідково:

Український стронґмен (спортсмен, який займається силовим багатоборством)) Василь Вірастюк, родом з Івано-Франківська, у 2004 році здобув титул «Найсильніша людина України», член збірної України, яка виборола титул «Найсильніша нація світу» 2003 і 2004 рр, Заслужений Майстер спорту України.




Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
OlegJM Показати IP 18 Липня 2011 10:28
Раніше опублікувати не можна було? З задоволенням глянув.
Exaboto Показати IP 18 Липня 2011 10:44
згоден. ВН! Може вже пора якісь висновки робити?
Л А Д О М И Р Показати IP 18 Липня 2011 12:28
Шо ж він з’їв ? :)
МиколайЧИК Показати IP 18 Липня 2011 12:53
Ну і блін.Що це за неповага до відвідувачів.Багато хто хотів би сходити. Робіть висновки ВН.
Юрій Ричук Показати IP 18 Липня 2011 15:42
Ок, виправимося :-)
Лучано Показати IP 19 Липня 2011 00:28
А Пустовіт у порівнянні з Вірастюком - хоббіт.
Dyssja Показати IP 19 Липня 2011 16:28
та то вже якась закономірність шо от був парад наречених я б туди тош хотіла б піти тільки чого тут про це не написали, про приїзд байкерів з моїм абажаємим най най най мужнішим чоловіком Вірастюком також не написали ех.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus