USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Маск обігнав Безоса і став найбагатшою людиною світу

7 Січня 2021 21:10
Засновник компаній Tesla та SpaceX Ілон Маск нарешті став найбагатшою людиною світу. Маск тривалий час був на другій сходинці рейтингу багатіїв і от лише зараз йому вдалося обігнати власника Amazon Джеффа Безоса і отримати перше місце.

Станом на 7 січня статки Ілона Маска зросли до 188,5 мільярда доларів, повідомляє Bloomberg.

Посісти перше місце у рейтингу Маску допомогло подорожчання акцій Tesla. Завдяки цьому він обійшов Джеффа Безоса, який був найбагатшою людиною світу з жовтня 2017 року.

За останній рік статки Ілона Маска зросли на 150 мільярдів доларів. Це й не дивно, адже акції Tesla за 2020 рік зросли на рекордні 743%. Bloomberg припускає, що це – найстрімкіше збагачення людини в історії.

Мільярдер відреагував на своє лідерство у твіттері. Щоправда, зробив він це дуже лаконічно, написавши: «Так дивно». І потім додав: «Що ж, повертаємося до роботи».

Сам Маск неодноразово заявляв, що його мало цікавлять матеріальні речі, й окрім акцій Tesla та SpaceX в нього небагато інших активів. 49-річний інженер, який народився в Південній Африці, називає своєю головною мрією і призначенням його активів – прискорити перетворення людства на космічну цивілізацію.

Раніше Tesla випустила рекордну кількість електрокарів. Хороші результати продажів дозволять Tesla отримати рекордний прибуток за підсумками четвертого кварталу і вперше завершити «в плюсі» рік.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus