USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.96

Назвали найбагатших людей планети

10 Березня 2011 09:05
Журнал Forbes склав рейтинг найбагатших людей планети - у першу двадцятку українські валютні мільярдери не потрапили.

Першу сходинку посів мексиканський медіамагнат Карлос Слім, статки якого оцінено у 74 мільярди доларів. Роком раніше він також очолював цей рейтинг, але був «бідніше» на 20,5 мільярда доларів, - пише 9 березня ДТ.

Другий рядок у списку найбагатших людей світу, також як і рік тому, займає засновник Microsoft Білл Гейтс. Розмір його капіталу оцінено в 56 мільярдів доларів. За рік засновник Microsoft збільшив свої статки на три мільярди доларів.

Третю позицію, так само як і рік тому, займає американський фінансист Уоррен Баффет, на рахунках якого зберігається 50 мільярдів доларів. Він, як і його «суперник» Білл Гейтс, за рік додав у свою скарбничку три мільярди доларів.

У двадцятку найбагатших людей світу за версією Forbes увійшов й один представник пострадянського простору — росіянин Володимир Лісін, що є головою ради директорів Новолипецького металургійного комбінату. Він знаходиться на 14-й позиції, а його статки оцінено у 24 мільярди доларів. Роком раніше Forbes помістив Лісіна лише на 32-е місце, оцінивши його статки в 15,8 мільярди доларів.

До 2011 року, відзначено у коментарях до рейтингу Forbes, лише від однієї країни — США — до списку найбагатших людей світу потрапляли більше 100 чоловік. У цьому році таких країн вперше стало три — до США приєдналися Росія з 101 мільярдером і Китай, де Forbes виявив 115 осіб зі статками не менше мільярда доларів.

Усього в 2011 році журнал Forbes нарахував у світі 1210 осіб зі статками не менше мільярда доларів — абсолютний рекорд за 25-річну історію складання цього рейтингу. Сукупні статки людей, включених до списку мільярдерів, журнал оцінив в 4,5 трильйона доларів, що також є рекордом.

Станом на 9 березня 2011 року на сайті Forbes розміщено лише список 20 найбагатших людей світу, повну версію рейтингу журнал має намір опублікувати найближчим часом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
BRUS Показати IP 10 Березня 2011 09:37
зважаючи на наші ціни в нас кожен другий або мільйонер або мільярдер.
Свєточка-конхвєточка Показати IP 11 Березня 2011 16:12
От назвали цих багатіїв, і одразу решті стало жити легше й веселіше.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus