USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Новозеландець відмовився від нареченої з України

19 Березня 2011 11:24
Винороб з Нової Зеландії Грег Морган, який виграв конкурс новозеландської радіостанції The Rock FM і міг обрати собі будь-яку наречену в українському шлюбному агентстві, відмовився їхати в Україну за нареченою.
Про це заявили активістки руху FEMEN, пише Сегодня.
«Ми двічі дзвонили на радіостанцію і вони сказали, що Грег відмовився від поїздки у зв'язку з широким резонансом у світовій пресі», - повідомила лідер руху FEMEN Ганна Гуцол.
Вона зазначила, що українські жінки повернули собі образ войовничих амазонок, здатних прогнати будь-якого непрошеного гостя.
Менеджер з маркетингу радіостанції The Rock FM Крісті Крейг підтвердила інформацію про відмову Моргана, зазначивши, що у пресі «з'явилося занадто багато негативу».
Морган виграв конкурс новозеландської радіостанції The Rock FM, отримавши квиток в Україну, сплачений готель на 12 днів і 2000 доларів «витратних» грошей.
В Україні чоловік мав обрати собі будь-яку наречену в шлюбному агентстві.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus