USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Нову версію фільму «Аватар» знімуть у стилі порно

20 Січня 2010 19:06

Ларрі Флінт оголосив про створення порнографічої версії фільму «Аватар». Точна дата виходу «порно-Аватара» поки що не відома.
Студія Hustler Video, що належить однойменному видавництву Ларрі Флінту, анонсувала свої плани щодо створення порнографічної пародії на фільм Джеймса Камерона «Аватар». 
«Розважальна індустрія для дорослих переживає справжній бум пародій, а Hustler Video завжди знаходиться в авангарді цього руху. Наша продукція, пародіює найвідоміші твори сучасного кінематографа і поп-культури, є прикладом високої якості і творчого підходу», - йдеться в анотації.
Крім «Аватара», «творче переосмислення» належить і деяким іншим відомим фільмам, зокрема, фантастичній картині Абрамса «Зоряний шлях», яку Hustler Video має намір випустити вже у квітні поточного року. Точна дата виходу порнографічної версії «Аватара» поки не уточнюється. Невідомо також, чи буде фільм знятий у звичайному форматі, чи у стереоскопічному – пише ТСН.
Джеймс Кемерон стверджував раніше в одному з інтерв\'ю, що йому довелося видалити з прокатної версії фільму еротичну сцену за участю Джейка Саллі і Нейтірі. Зроблено це було, щоб зберегти низький прокатний рейтинг.
Режисер пообіцяв, що в повному варіанті картини, який буде видано на дисках, цей епізод буде присутній.
 
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus