USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Затримання українок у Дубаї: заарештували росіянина, який фільмував голих моделей

7 Квітня 2021 13:11
Світом розходиться скандальна історія голого знімання в Дубаї. Там затримали чотири десятки людей, серед яких – 11 українських моделей. Вони зголосилися зніматися ню, але їх помітив росіянин з сусіднього балкона – зафільмував на телефон і виклав у Мережу. Місцева поліція заарештувала всіх – і компанію, що знімалася, і сусіда-папараці.

Що далі – у матеріалі ТСН.

Імена і обличчя українських моделей розходяться світовими таблоїдами. Одну за одною дівчат знаходять в соціальних мережах, бо ті не приховували ані облич, ані подруг. Їх записи досі відкриті. Приватна подорож вийшла на світові екрани через знімання. За версією російських ЗМІ, автор ролика – росіянин Олексій Концов, його теж заарештували, бо така поведінка в Дубаї поза законом. За гратами опинилася і вся знімальна група – 40 людей. Серед них, за повідомленнями українського МЗС, – 11 українок.

Курортний Дубай набагато ліберальніший за низку інших арабських країн, однак поліція там суворо стежить за дотриманням норм шаріату. За оголену зйомку, яку в Дубаї кваліфікують як «порушення норм моральної етики та поширення в соцмережах фото і відеоматеріалів непристойного характеру» дівчатам могло загрожувати до 6 місяців за гратами. У слідчому ізоляторі їх провідав український консул: каже, що умови утримання наших громадянок нормальні, вони забезпечені їжею та медичним наглядом.

Речник МЗС Олег Ніколенко повідомив, що ймовірніше за все, після сплати штрафу близько 1300 доларів дівчат найближчими днями депортують з країни.

Подруга однієї із затриманих в Дубаї за оголену фотосесію виправдала дівчину. Вона написала в Instagram, що та поїхала за кордон для світлин у стилі ню.

Жінка заявила, що знає одну із затриманих українок. Її звати Анастасія. Дівчина сказала, що ніхто із затриманих українок не отримали за фотосесію гроші. Вона стверджує, що дівчата поїхали за кордон на вікенд і разом з ними були тільки фотограф і організатор вечірки, що ніяких «оргій не було».

Разом з тим блогерка вважає, що винен у затриманні українок організатор вечірки, який не вивчив законів країни, куди він віз дівчат.

«На фото, як ви помітили, немає мужиків, немає ніяких оргій і тим більше арабів. Тому що організатор і фотограф українці! А ви сидіть і далі др***ть з криками «шл**и, шл**и», – написала дівчина.

Як ми писали, у Дубаї затримали 40 людей за знімання відеоролика, в якому оголені дівчата стоять на балконі одного з хмарочосів міста. Серед затриманих виявили 11 українок. Деяких моделей вже вдалося ідентифікувати.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Лучанин Показати IP 7 Квітня 2021 13:48
Консулу пощастило, стільки нових контактів одразу віднайшов)
Я Показати IP 7 Квітня 2021 14:36
кому вони цікаві.....
АХАХА Показати IP 7 Квітня 2021 16:25
Знову російький слід )
Дубаї (Об'єднані Ара Показати IP 8 Квітня 2021 18:14
Ось якраз у цьому випадку російським слідом тут і не пахне. Щодо наших 12-ти українських проституток, то якраз організатором туру виявився українець з м.Київ - Віталій Гречин. Саме В.Гречин займався підбором дівчат, закупівлею квитків та їх супроводом до місця призначення. Якщо і був російський організатор то він займався своїми російськими проститутками.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus