USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

«Океан Ельзи» не оспівуватиме Ющенка на Майдані

27 Жовтня 2009 19:02
Група «Океан Ельзи» не братиме участі у концерті на підтримку кандидата в президенти Віктора Ющенка, який відбудеться 1 листопада на Майдані незалежності в Києві. Про це 27 жовтня інформують «Волинські новини».
 
Як повідомила менеджер зі зв\'язків з громадськістю Віка Хоменко, інформація про участь групи в цьому концерті не відповідає дійсності - пише сайт Росбалт-Україна.
Раніше різні ЗМІ повідомляли про те, що 1 листопада на Майдані незалежності відбудеться концерт на підтримку кандидата в президенти України Віктора Ющенка, в якому, зокрема, виступлять групи «Океан Ельзи», «Плач Еремії», львівський фольк-бенд «Бурдон».
Як відомо, фронтмен «Океану Ельзи» Святослав Вакарчук до 11 вересня 2008 року був депутатом Верховної Ради, проте склав свої депутатські повноваження.
Прес-служба «Нашої України повідомила, що Віктор Ющенко подав документи на реєстрацію кандидатом у президенти в Центральну вибіркову комісію сьогодні, 27 жовтня.
Ющенко буде самовисуватися в президенти України на Майдані незалежності в Києві 1 листопада.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 27 Жовтня 2009 21:08
Правильно! Святослав Вакарчук достатньо розумна і самодостатня людина аби не лізти в це г*мно.
Анонім Показати IP 28 Жовтня 2009 15:57
Першого листопада - весь християнський світ має Хеловін і день померлих - Ющенко робить забаву померлих зомбі. Згадаймо також як він на день свободи і помаранчевої революції у минулому році зробив день трауру. В цьому щось є містичне, а може просто хтось розум комусь відібрав
Паша Показати IP 6 Листопада 2009 17:15
Це оспівування взагалі смішно. Якщо наприклад співачка, яка мені подобається оспіває когось ))) то я буду за нього голосувати. Примітивна політика і піар

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus