USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.96

Папа Римський назвав гомосексуалізм не гріхом

30 Липня 2013 08:31
Папа Римський Франциск заявив, що геї повинні бути інтегровані в суспільство.

На його думку, священики з гомосексуальною орієнтацією повинні бути прощені, а гріхи їх забуті, передає ICTV.

«Якщо хтось є геєм, але шукає Бога, і у нього добрі наміри, хто я, щоб засуджувати його?» - заявив Франциск на прес-конференції.

У той же час Папа Римський уточнив, що за церковними законами орієнтація не є гріхом, на відміну від гомосексуальних контактів.

Його попередник, Бенедикт XVI неодноразово висловлювався проти священиків з гомосексуальними нахилами.

Понтифік також заявив, що хотів би розширити участь жінок у церковних справах, однак заборона для жінок ставати священиками збережеться.

Цікаво, що, будучи аргентинським кардиналом Бергольо, Папа Франциск тоді відкрито виступав проти введеного у 2010 році закону, що дозволяє одностатеві шлюби, назвавши його реальним людським регресом.

У своєму листі до монастирів Буенос-Айреса кардинал закликав людей не бути наївними, назвавши легалізацію одностатевих шлюбів загрозою для планів Бога, підступами диявола, який намагається заплутати дітей Божих.

Тоді Президент Аргентини Крістіна Фернандес де Кіршнер виступила з різкою критикою позиції церкви, назвавши її середньовічною і схожою на інквізицію.

Прес-конференція проходила на борту літака Франциска на шляху з Бразилії, де він провів тиждень на честь святкування Всесвітнього дня молоді - найбільшого католицького фестивалю.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
123 Показати IP 30 Липня 2013 08:38
Та вони там усі пі*ари!
комсомол Показати IP 30 Липня 2013 08:44
А вот ето верно.Папе респект.Гомофробия и фошизм не пройдут.
Кузьма Показати IP 30 Липня 2013 09:21
Гомики-пастирі українцям не потрібні!
* до Кузьма Показати IP 30 Липня 2013 12:11
так ми так взагалі без пастирів залишимось ;)
иван Показати IP 30 Липня 2013 09:33
по останим подиям видно що вони деградують и регресують повнистью : починаючи и гундяева и закинчуючи папою : В цих бизнес-вумен вже давно нема ничого вид БОГА и його заповидей - тильки дай гроши -гроши дай та де на вас всх тих грошей взяти ? вже и помирати накладно так и згадуеться японський фильм (легенда про янараму ) де престарилих людей виносили за межи населиних пунктив чекати останього подиху :
иван Показати IP 30 Липня 2013 09:33
по останим подиям видно що вони деградують и регресують повнистью : починаючи и гундяева и закинчуючи папою : В цих бизнес-вумен вже давно нема ничого вид БОГА и його заповидей - тильки дай гроши -гроши дай та де на вас всх тих грошей взяти ? вже и помирати накладно так и згадуеться японський фильм (легенда про янараму ) де престарилих людей виносили за межи населиних пунктив чекати останього подиху :
жах Показати IP 30 Липня 2013 10:12
До чого котимося? Вже геєм бути модно.
цитата Показати IP 30 Липня 2013 10:27
«Если кто ляжет с мужчиною, как с женщиною, то оба они сделали мерзость: да будут преданы смерти, кровь их на них» «Ибо довольно, что вы в прошедшее время жизни поступали по воле языческой, предаваясь нечистотам, похотям (мужеложству, скотоложству, помыслам), пьянству, излишеству в пище и питии и нелепому идолослужению» «Не обманывайтесь: ни блудники, ни идолослужители, ни прелюбодеи, ни малакии, ни мужеложники, ни воры, ни лихоимцы, ни пьяницы, ни злоречивые, ни хищники - Царства Божия не наследуют» «…зная, что закон положен не для праведника, но для беззаконных и непокоривых, нечестивых и грешников, развратных и оскверненных, для оскорбителей отца и матери, для человекоубийц, для блудников, мужеложников, человекохищников, (клеветников, скотоложников,) лжецов, клятвопреступников, и для всего, что противно здравому учению…» (Библия. Синодальный перевод.)
Лікарка Показати IP 30 Липня 2013 11:41
Раніше взагалі гомосексуалізм входив до переліку психічних хвороб (МКХ). Потім побачили, скільки їх розвелось, та й переглянули класифікацію хвороб. Мабуть, не могли же усіх лікувати.
Гидко Показати IP 30 Липня 2013 11:42
Ну як чоловік з чоловіком може, ну, того. Фу, бридота!
Дівчина Показати IP 30 Липня 2013 11:49
Чоловік має кохати милу і тендітну жінку, а не волохатого мужика!!!
Вячеслав Показати IP 22 Травня 2017 11:13
Заголовок не відповідає змісту. Не поширюйте брехні!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus