USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Під час «Бандерштату» лучан повернуть назад у минуле

25 Червня 2014 13:24
Центр туристичної інформації та послуг пропонує усім учасникам фестивалю «Бандерштат» приєднатися до безплатних велосипедних та піших екскурсій «Назад у минуле: історії древнього Лучеська».

Усі охочі матимуть можливість познайомитися із неповторною архітектурою міста, цікавими фактами з життя відомих особистостей, які в той чи інший час жили чи працювали у Луцьку.

"Велосипедний маршрут пролягатиме повз головний корпус СНУ ім. Лесі Українки, Волинський краєзнавчий музей, до першого залізничного вокзалу, проїдемо перший луцький пивзавод чеського пивовара Вацлава Земана, спустимося по одній з давніх вулиць Середмістя, яка нині носить ім’я Богдана Хмельницького через міст над втраченою річкою Глушець та потрапимо в межі середньовічного Луцька", - розповідають організатори.

Пішохідна екскурсія – це захоплююча подорож в часі цікавими місцями історико-культурного заповідника «Старий Луцьк»: з кожним наступним пройденим проміжком дороги ми все більше відходитимемо від сучасності та наближатимемося до минулого, аж доки не знайдемо втрачену корону Великого князя литовського Вітовта.

Групи формуватимуться біля намету Центру туристичної інформації на території фестивалю. Зауважимо, що у цьому пункті можна буде взяти на прокат велосипед.

Нагадаємо, фестиваль відбудеться у Луцьку 1-3 серпня. Місце проведення: іподром, що на території Центрального парку імені Лесі Українки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Думка Показати IP 25 Червня 2014 13:41
Нас и так уже "повернули в минуле", куда уже дальше...
преступление Показати IP 25 Червня 2014 13:55
коментар було видалено
аяяй Показати IP 25 Червня 2014 15:06
з нетерпінням чекаємо на фестиваль!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus