USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Поет зі Львова читав лучанам «невірші». ФОТО

11 Лютого 2013 09:03
Новий проект «Літературний вечір» стартував у Луцьку виступом молодого поета Романа Штігера зі Львова. Захід відбувся у Луцьку 10 лютого.

Організатор заходу - керівник культурного об’єднання «100 Вт» Володимир Столярчук. За його словами, Роман Штігер - перший автор, якого запросили до Луцька у межах нового проекту. «Автора, який пише і якого слухають», - зазначив Столярчук.

Оскільки виступ львівського поета викликав зацікавлення у слухачів, яких у залі назбиралося більше 30, організатор впевнений, що такі вечори можна влаштовувати і в майбутньому.

Своєю чергою, Роман Штігер розповів, що його візит до Луцька став для нього наступним пунктом після поїздки до Рівного. Мовляв, він час від часу відвідує міста Західної України, щоб взяти участь у схожих до літературного вечора у Луцьку дійствах.

Роман Штігер пише інтимну лірику, а почав творити у 2009 році. З його слів, спочатку писав римовані вірші, однак згодом відчув, що це його обмежує. Тому, з часом перестав римувати рядки і назвав свої творіння «невіршами».

Вочевидь, такий формат став до вподоби лучанам, які прийшли на літературний вечір Романа Штігера, адже вже після закінчення виступу поета, вони охоче задавали запитання щодо творчості львів’янина і брали у нього автографи.



















Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Катя Показати IP 11 Лютого 2013 10:55
зборіще малолєток, які думають шо пріобщаються до іскуства, і чувак, який думає шо він письменник. 15 грн за вхід на якусь х..ню не смішіть мене, Коробчук презентацію книги безкоштовно робив. А це якийсь нєвєдомий бєлєтріст.
Александр Показати IP 11 Лютого 2013 13:28
И Катя, которая думает, что она специалист по малолеткам и писателям. А на самом деле, все ее знания в 15 грн., умноженных на количество присутствующих)))
не письменник Показати IP 11 Лютого 2013 14:38
а кто коробчук?
Катя Показати IP 11 Лютого 2013 22:28
3.14здуй на кухню вари борщ
Віталік Показати IP 12 Лютого 2013 09:10
Був, сподобалось! Катя дура...
Вероніка Показати IP 13 Лютого 2013 22:17
я була на літературному вечорі в ХМельницькому і меня сподобалось!!! вірші пронизані почуттями! якщо їх хтось не розуміє, т оце вже йог опроблеми. Отже, ці люди не далекі і не вміють відчувати!!! спробувала б сама ти, Катя, написати хоча б щось і досягти такого успіху або хоча б трохи спробувати перевершити його. У нього є талант, і я, як дівчина, що також пишу вірші - запевняю, що усі оці недолугі коментарі вашої незадоволеності тут не доречні!!!
Христофор Показати IP 14 Лютого 2013 21:56
Вероніко, голубко моя, по-перше "недалекі" пишеться разом, Ви, як поетеса мали б це знати. коментар декого,хто Катя, відчутний своєю літературною зрілістю і почуттям того, про що ви тут вигукуєте - смаку.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus