USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку слухали поезію інтернет-образів миколаївського поета .ФОТО

10 Листопада 2013 13:35
Поезія ультрасучасна, філософська, сміховинна, духовна, поезія буденна. Можна сказати, що все це об'єдналося в творчості відомого в мистецьких колах миколаївця Артема Бебика, - інформують організатори зустрічі.

Його вірші самою своєю суттю відкидають будь-які шаблони в поетичному самовираженні, прагнучи відбити пульс епохи. Це виражається в крайньому мінімалізмі віршованих форм - їхня актуальність для нашого часу соцмереж з їхніми короткими відбитками життя в статусах беззаперечна.

Для поезії Артема Бебика нема обмежень чи цензури - він описує все, що пізнає та пропускає крізь свою душу, вкрай щиро, послуговуючись простою мовою, зрозумілою кожному українцеві. Без зайвого естетства його вірші відкривають і глибину інтернет-образів, і красу міської природи, і іронію буденного життя, і духовні одкровення, і сюрреалістичні картини несвідомого, - розповідають організатори заходу.

Зі слів Артема, він виступає на літвечорах передусім для спілкування з публікою - просто ознайомитися з віршами можна і в мережі.

До слова, сольний поетичний вечір Артема Бебика відбувся у творчій кав’ярні «Druzi Forever» 9 листопада.





Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus