USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Волиняни відкрили інтернет-магазин для допомоги армії

20 Лютого 2015 14:47
Допомагати українській армії можна, не відходячи від комп’ютера.

Так, відтепер на сайті громадської організації «Фундація розвитку громад» (http://vogofrg.org/) працює благодійний інтернет-магазин – «Добрий магазин , - повідомили у пре-службі організації.

На сайті представлені вироби волинських та луцьких майстрів: посуд, одяг, дитячі іграшки, прикраси, аксесуари тощо.

Придбати товар у «Доброму магазину» можна, додавши товар у кошик. Після цього треба заповнити форму, вказавши спосіб доставки та сплати. Виручені кошти з продажу цих товарів будуть використані на потреби українських бійців на сході.

Поки що свої вироби ручної роботи для продажу на потреби військових «Доброму магазину» надали Юлія Жолубак («Ryaba Vosh»), Ксенія Вдячна, Тамара Єрмолаєва.

ГО «Фундація розвитку громад» запрошує й інших майстрів долучитися до доброї справи. За більш детальною інформацією телефонуйте за номером 050 653 43 28 – Наталя.



Крім того, на сайті «Фундації розвитку громад» можна просто пожертвувати кошти на потреби армії. Для цього можна обрати вже встановлену суму (1, 5, 10, 100, 1000 грн.) та пожертвувати її з допомогою Приват24, чи встановити свою суму за допомогою платіжної системи LiqPay.

Нагадуємо, Волинська обласна громадська організація «Фундація розвитку громад» продовжує збір коштів та необхідних речей на потреби українських військових. Більш детальну інформацію можна дізнатися за адресою: м. Луцьк, вул. Шопена, 11 (Волинська державна обласна універсальна наукова бібліотека імені Олени Пчілки, 2-ий поверх) та телефонами: 0673328802; 0673323040. Звіти з минулих передач, акцій ВОГО «Фундація розвитку громад» в підтримку української армії можна переглянути на http://vogofrg.org/ та на сторінці громадської організації у Facebook.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus