USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Половина виборців Волині готова продати голос і знає як це зробити

14 Січня 2010 16:39

Бліц-опитування проходило на інтернет-сайті «Волині-нової».
Питання бліц-опитування звучало так: «За яку суму ви погодитесь продати свій голос на президентських виборах-2010?».
В результаті виявилося, що майже кожен другий готовий змінити свою політичну думку в обмін на певну суму.
13 % опитаних вказало суму 50 грн, 3 % - 100 грн., 8 % - 200 грн., 22 % - вказало, що готовы продати голос лише за суму, більшу за 300 гривень.
54 %, проте, сказало, що не продасть голос «ні за яку суму».  Всього проголосувало 450 читачів.
Газета пише, що «перше враження було за Шевченком: «Люде, люде! За шмат гнилої ковбаси у вас хоч матір попроси, то оддасте...».
Газета також наводить коментарі читачів, у яких описаний сам механізм продажу.  «На останніх виборах технологія підкупу виборця називалася «Вавілон». Щоб довести, що ти проголосував саме за потрібного кандидата, треба було сфотографувати за допомогою мобільного телефону свій бюлетень. Як правило, половину суми давали до голосування, решту - після документального підтвердження. Так що схема проста: проголосував - сфотографував - отримав гроші. До речі, це інформація для наших доблесних і всевидящих правоохоронних органів» - пише читач, який підписався як «Віктор Андрійович».
А читач, який підписався як «Петрович» написав: «Але наші люди не були б нашими, якби не придумали і тут вихід: фотографують один «правильний» бюлетень і відсилають його своїм сусідам. Ті й показують покупцям «правильне» фото. Є й інший спосіб: поставте галочку, сфотографуйте, а потім поставте на бюлетені ще одну галочку за іншого кандидата. Бюлетень визнають недійсним, а ви відчуватимете моральну помсту, як покарали «покупців».
«Ще один спосіб обдурити організаторів підкупу, але при цьому отримати гроші і проголосувати за свого кандидата: навпроти «потрібного» політика у формі «галочки» покласти ниточку і її ж сфотографувати. А потім спокійно голосувати за свого кандидата» - написав ще один читач «Волині-нової» 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Александр Показати IP 14 Січня 2010 17:05
Я думаю , что можно бюллетень вставить в прозрачный ФАЙЛ , поставить на ФАЙЛЕ отметку - "там , где надо" , потом сфотографировать КРУПНО - чтобы не было видно краев файла , затем поставить отметку напротив ТИГИПКО и получить гроши за Янека или Юльку - и пошли они в с...
Svidomyj Показати IP 14 Січня 2010 21:57
Я би продав свій голос, але не знаю як(((
Anonim Показати IP 15 Січня 2010 00:57
Yes yes yes yesss...
Тихібка Показати IP 15 Січня 2010 11:33
Видно, що Тигіпко дуже образився на Януковича. Коли Тигіпко очолював у 2004 році штаб януковича і привіз в Україну російських політтехнологів, що розкололи Україну на Схід і Захід і які зараз працюють у яценюка. І тоді Тигіпко був корєшем Януковича. Але після першого туру Янукович страшно побив Тигіпка, розбив йому все чоловіче достоїнство. Тигіпко більше ніж півроку лікувався і тепер Тигіпко катить бочку на Януковича. Не гарно це по відношенню до свого бувшого партнера. Побились, то побились, але для чого говорити, що Янукович вже аж такий поганий?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus