USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Помаранчевий Луцьк: як це було. ФОТО

23 Листопада 2009 17:09
П’ять років тому Луцьк приєднався до Помаранчевої революції. Ніхто тоді не думав про можливе розчарування, ніхто не заглядав уперед. Усі були об’єднані спільною метою: відстояти своє право вибирати і довести, що українці – «не козли».
Тодішній учасник Волинського обласного студентського страйкового комітету Ольга Коритнєва каже, що не поділяє поширеної сьогодні думки про те, що Помаранчева революція не виправдала сподівань і стала «одним великим розчаруванням». «Змінилися ми, змінилася наша свідомість. Ми стали іншими. Ми стали досвідченішими, ми повірили у свої сили» - каже
Ольга Коритнєва поділилася з «ВН» фотографіями «помаранчевого Луцька». Цей міні-фоторепортаж присвячуємо п’ятій річниці вікопомних  і особливих для багатьох українців подій.






Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Розочка Показати IP 23 Листопада 2009 17:34
Помаранчева революція запам"яталась насамперед одним почуттям або краще відчуттям єдиного цілого, стала доказом того, що ми можемо все, коли разом.Проте вважаю, що саме тоді після неї не потрібно було пускати на "самотек".Люди втомились від стояти і незвично було довго боротись.Але найголовніше: потрібно навчитись робити правильні висновки і відстоювати до останнього свої права. Опускати руки ніколи.
Dmytro Показати IP 23 Листопада 2009 18:09
«Змінилися ми, змінилася наша свідомість. Ми стали іншими. Ми стали досвідченішими, ми повірили у свої сили» ось тіки повірили, так політики відразу зробили все можливе, щоб швидше забули і зневірились!
хахол Показати IP 23 Листопада 2009 18:35
хахахахаахахаха
alex Показати IP 23 Листопада 2009 19:38
В той час ейфорія зашкалювала. Якби можна було заміряти загальну біоенергетику Майдану, це були б рекордні показники. А що з того стало?
Юка Показати IP 23 Листопада 2009 21:47
до речі, більшість з тих, хто знайшов свою другу половинку (так вважалося)на майдані й одружився, до цього часу розлучені. статистика свідчить, до чого призводять масові почуття за ідею та необдумано-спонтанні рішення :(
OrestN Показати IP 23 Листопада 2009 23:23
майдан ввійде в історію. хоча ця історія з гірким присмаком. ющенко, якому повірили - зрадив. в історії залишиться слабаком.
alex Показати IP 24 Листопада 2009 07:23
З тих, що знайомились і одружувались на майдані, залишилась лише одна пара з Волині, кажеться, з Володимира Волинського. Їм обіцяють дати квартиру, але поки лише обіцяють.
Ладомир Показати IP 24 Листопада 2009 12:44
Голосували і стояли не за ЮЩА а проти тодішньої влади! А це різні речі. Особисто я стояв заради бабла який ЮЩ обіцяв (на дитину 8 тис.). А інші стояли в основному бо не було чим зайнятись :) До речі бабла так і недали :(
Свой Показати IP 24 Листопада 2009 12:51
Даже одна-единственная сложившаяся благополучная семейная пара в нашем бардаке стоит всего происшедшего шухера
Таня Показати IP 25 Листопада 2009 17:22
Потрібно ще створити фотогалерею розчарованих тією революцією... думаю таких багато!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus