USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Помер кіт-рекордсмен. Він жив у нас по-сусідству. ФОТО

27 Березня 2010 17:55
У Рівному помер 11-річний кіт-рекордсмен Тимофій, який важив понад 18 кілограмів.

Його 63-річна господарка Олександра Мамонтова поховала улюбленця в дворі багатоповерхівки на вулиці Міцкевича під кущем вічнозеленого самшиту.

«Смерть кота мене дуже вразила. Він мені як рідний. Два місяці хворів. Йому все живота здувало. На жаль ветеринарии були безсилі. Хоронила Тимофія із сусідкою та 33-річним сином Денисом. Я й памятник поставила би на його могилі, але ж хто таке дозволить», - стримуючи сльози розповідає рівнянка Олександра Мамонтова.

Кіт Тимофій народився від російської голубої та «норвезьця». Олександра Мамонтова опікувалися ним з малечку.

«У перший рік життя він вже важив понад 6 кілограмів. Ріс і поправлявся, як на дріжджах. Його улюблені ласощі були сардини в маслі. Кіт не любив молоко», - згадує господиня.

Олександра Момонтова мешкає на четвертому поверсі. Через необережність кіт тричі випадав із вікна. Однак жодного разу не травмувався.

Кіт мав войовничий характер. Його боялися сусідські собаки. Він любив годинами розглядати в дзеркалі свої 15-сантиметрові вуса, - пише Gazeta.ua .

Нагадаємо, що середньостатистичний український кіт важить 3-3,5 кілограма.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus