USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Популярні курорти Таїланду залила повінь

28 Березня 2011 11:35
П'ять південних провінцій Таїланду оголошені зоною стихійного лиха у зв'язку з сильною повінню. Про це повідомляє Метеорологічний департамент країни. Серед районів, де триває стихійне лихо – популярні курорти Пхукет і Самуй.

Про це інформує ТСН .

Рівень води у деяких районах півдня перевищує два метри. Повідомляється про загибель трьох людей і десятки поранених в результаті зсуву в провінції Накхонсітхаммарат.

Як повідомляється, у провінціях Транг, Сураттхані і Чумпхон розмиті дороги, припинено залізничне сполучення, закрито аеропорти. За даними влади, від повені постраждали понад 300 тисяч чоловік.

Наразі жителів 34 районів евакуйовано. Складна ситуація також спостерігається на популярних курортах Таїланду - островах Пхукет і Самуй. Рятувальники закликають туристів утриматися від купання і походів в гори.

Нагадаємо, нещодавно на кордоні Таіланду і Мьянми сталося інше природне лихо - землетрус магнітудою 6,8. Кілька десятків людей загинули.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus