USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Поєдинок добра та зла у Луцькому замку. ФОТО

7 Липня 2013 19:30
Літературну виставу «Лесина містерія» продемонстрували гостям фестивалю «Волинська княжна» актори театру «Коло Лесі» СНУ імені Лесі Українки.

Дійство відбувалося не лише на сцені, а й за її межами. Так, гості фестивалю побачили символічний поєдинок добра та зла.

«Лесина містерія» вмістила у себе фрагменти знаних творів великої волинянки, зокрема «Камінний господар», «Одержима» та «Оргія». Актори студентського театру втілили у виставі образ авторки та її відомих персонажів.

ЧИТАТИ ЩЕ: «Волинська княжна»: хто став найвлучнішим у Луцькому замку. ФОТО












Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
teatral Показати IP 7 Липня 2013 22:46
??? "студентський театр?" А як же Органіста і "компанія" з облмуздрами? На фото впізнаються актори драмтеатру. То так вже і пишіть, принаймні - "за участі молодих акторів Волинського академічного драматичного... і т.д.". Щось із зором в оглядача. Чи в тетрах не бувають ????
нетеатрал до teatral Показати IP 10 Липня 2013 22:19
чи ви, пане, зовсім очі пропили? сказано: актори театру «Коло Лесі» СНУ імені Лесі Українки. Чи, вам, аби сирнути щось першим?
НеТроль Показати IP 12 Липня 2013 12:49
Обсирання - це улюблений інструмент Волиньньюс)
Філософ Показати IP 12 Липня 2013 21:33
Вам не набридло одни з одним сперечатись?Хоч літом відпочиньте і оставте в спокої інших. Театралу-ну раз так написали і самі актори мовчать,значить їх це мало цікавить.Не дуйте з мухи слона."Коло Лесі" було як завжди нависоті)
До Філософа Показати IP 21 Липня 2013 15:58
Ви так кажете"як завжди нависоті",ніби вони ще десь (окрім вузьких кіл з одною й тою ж масою глядачів,близьких друзів та родичів акторів "Кола Лесі") виступають. Звідки Органіста вирішила,що вона може здійснювати постановки. Режисер актором може бути,а от актор режисером-рідкість,треба вчитись. Я прийшов на виставу,в перший день прем*єри(в лютому) і спав,добряче виспався,дякую! Знаю,що зараз почнуть затяті театрали та захисники Органісти і ко...говорити:"А вам тільки развлєкалово подавай?Думати не хочете,а ця вистава закликає до роздумів",(це стандарт).Так от, даю відповідь-ця вистава виносить мозок,а не закликає до роздумів.
Філософ Показати IP 7 Серпня 2013 23:15
"Якщо дурна голова,то марні всі мудрі слова".Вистави не закликають до роздумів,а заставляють серця обливатись жаром.Те,що Ви спали говорить про одне,що Ви черствий,а звернути вину на виставу легше всього.Пошукайте причину у собі і не робіть інших винними. Для мене вони на висоті!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus