USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Профіль» назвав Бондаря «новим регіональним лідером»

9 Липня 2010 12:08
Депутат Волинської обласної ради Володимир Бондар увійшов в число учасників спецпроекту всеукраїнського журналу «Профіль» «Нові регіональні лідери України».

Володимир Бондар, певно, єдиний вже відомий політик, який потрапив до рейтингу нових регіональних лідерів України, але не просто так.

У віці 37 років Бондар став наймолодшим губернатором України, і в тому ж році Кабмін визнав губернатора Волині найуспішнішим керівником-господарником. Тоді область за темпами приросту обсягів промислової продукції зайняла третє місце серед 27 регіонів України.

При керівництві Бондаря область потрапила і до переліку найбільших експортерів держави, після Полтавської і Дніпропетровської.

Тільки за перший рік роботи Володимира Бондаря на посаді голови ОДА, в область залучили в 16 разів більше інвестицій, ніж за рік до того. А такі компанії, як Nestle і «Кромберг & Шуберт» відкрили свої підприємства в Луцьку, створивши робочі місця для тисяч волинян.

Кажуть, щоб домогтися статусу національного для Волинського державного університету, екс-
губернатор неодноразово оббивала пороги кабінету Президента Віктора Ющенка.

Напір Бондара в лобіюванні інтересів рідної області відзначають і його екс-колеги по парламенту, згадуючи, як той вперто відстоював питання виділення з державного бюджету півмільйона гривень на розвиток луцького стадіону «Авангард» і реконструкцію міського пологового будинку. Останній, до речі, входить до трійки кращих пологових будинків України.
Сам же політик каже, що «поки у тебе немає досвіду вирішення питань на найнижчому, базовому рівні, ти ніколи не зможеш розуміти і вирішувати проблеми загальнонаціонального масштабу».
Бондар піде на вибори мера, пропонуючи кардинальні рішення комунальних питань, зокрема масової реновації та термомодернізації міського житлового фонду.

Планується використання унікальних природних рекреаційних ресурсів Волині та розвиток інфраструктури прикордонної області.
Ще один пріоритет Бондаря - зробити Луцьк, який колись був другою столицею литовського князівства, туристичною Меккою. Для цього необхідно належним чином використати неповторну привабливість Старого міста, його історичну, архітектурну і культурну цінність, сконцентрувавши нові туристичні маршрути навколо центру стародавнього Луцька - середньовічного замку Любарта, - пише «Профіль».

Довідково

Спецпроект «Новые региональные лидеры Украины» журналу «Профіль» має на мені вивчити, як може змінитися ,ситуація в містах після 31 жовтня 2010 року і хто ті люди, які завтра будуть визначати нову регіональну політику України – пише «Профіль».

Про учасників проекту журнал пише: «Як правило, більшість з них - представники нового «молодого покоління», які виросли у своїх містах і яскраво зарекомендували себе там. …Усі вони розуміють, що майбутнє країни можливий лише через розвиток регіонів і консолідацію спільних зусиль регіональних лідерів. Нові регіональні лідери прагматичні, вони усвідомлюють, що настає час вирішувати хронічні комунальні проблеми міст, розвивати інвестиційний і економічний потенціали, вступати в боротьбу за персоніфікацію регіонів. Українські міста сьогодні як ніколи потребують серйозної лобістської структури, яка б захищала і відстоювала ці міста і їх інтереси на загальнонаціональному рівні».

Разом з лучанином Володимиром Бондарем до спецпроету увійшли івано-франківець Юрій Соловей, одесит Олексій Гончаренко, херсонець Андрій Путилов, кіровоградівець Олександр Дануца, харків’янин Андрій Білогрищенко, полтавець Василь Гаврилюк, чернівчанин Михайло Крайс, маріуполівець Петро Іванов і севастополець Дмитро Бєлік.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 19
Відьмак Показати IP 9 Липня 2010 12:22
Ржунімагу. Да, бондар - сильний кандидат. А досягнень, а звершень, а популярність то яка ! Особливо цікавим і пікантним в біографії є момент з Джерелами ))))
Здивований Показати IP 9 Липня 2010 12:29
Хм.... Профіль - авторитетний журнал. Видно шось у цьому є
Здравий смисл Показати IP 9 Липня 2010 12:31
Можна багато сперечатися і згадувати огріхи Бондаря, але що він - найоптимальніший варіант з усіх можливих - факт
Читач Показати IP 9 Липня 2010 12:33
До Відьмака: а от з цього місця подетальніше
ну ну Показати IP 9 Липня 2010 13:42
В яку суму обійшлась Бондарю ця публікація в "Профілі"? Чи за нього хтось заплатив?
місцевй Показати IP 9 Липня 2010 13:44
Де він так довго пропадав, наш герой :)))?
Відьмак Показати IP 9 Липня 2010 14:42
Та згадувати не тільки можна, а й потрібно. Адже, якщо людина планує заздалегідь свій шлях чи то у бізнесі чи то в політиці, вона повинна, перш за все думати, що робить. У випадку з нальковичем - це повний провал. ...і навряд чи маститі технологи (кажуть, навіть київських наймав) його врятують.
Відьмак Показати IP 9 Липня 2010 14:44
До речі, цікаво скільки Профілю заплатили? Не здивуюсь якщо скоро з'явиться ода про бондаря і його "заслуги" перед Волинським краєм в Дзеркалі тижня, на Українській правді і т.д.
VSC Показати IP 9 Липня 2010 15:45
Огласите цифру. Почем нынче статейка журнальчике.
інкогніто Показати IP 9 Липня 2010 17:33
сміх,запитайте в Бондаря ск заплатив за цей піар.Шиба і Бондар два чоботи пара два бездарники,тільки язиками молотять. Кривий ото МЕР
ыГор Показати IP 9 Липня 2010 20:18
а написав ць статтю Пан з фамылыэю Цікаво.... а імя йог Категорія?
Анатолій Показати IP 9 Липня 2010 23:07
Вибачте але краще вже Шиба ніж Кривицький. Хіба може він втомився розкрадати місто то тоді можна вертати :)
Йован до Анатолій Показати IP 10 Липня 2010 22:25
Ні, при ньому місто лише "гавнішає".
йован Показати IP 10 Липня 2010 11:48
Господи, спаси лучан від такого мера! Хай вже краще Кривицький.
С.О.Л. Показати IP 10 Липня 2010 18:40
"але що він - найоптимальніший варіант з усіх можливих - факт" - А в чому тут полягає "Здравий смисл" (калька унікальна - російські слова українськими літерами)? І найголовніше в чому саме він є цим "оптимальним варіантом"? Наполегливо прошу пояснити. "Кривий ото МЕР" Тоді вже краще "Криса ото МЕР". Принаймі є підстави так його називати - музична школа.
Йован до С.О.Л. Показати IP 10 Липня 2010 22:29
Зрештою, ваша правда, але що робить? Чекать кого ще підсунуть?
Бывалый Показати IP 10 Липня 2010 18:50
Статья проплачена и на Профиле и тут. У Бондаря рейтинг 0,0 вот он и парится. Реальный это Романюк
Йован до Бывалый Показати IP 10 Липня 2010 22:27
Знаєте як про Романюка говорило оточення в ОДА - три Б : безхребетний , бехвольний, безхарактерний.
Володимир Показати IP 11 Липня 2010 11:01
Хм... Чого б це Відьмак прізвище бондар писав з маленької букви?...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus