USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Провідний телеоператор Волині удостоєний подяки Азарова

18 Листопада 2013 11:14
Провідний телеоператор ТВО телебачення Волинської обласної державної телерадіокомпанії Валерій Фетисов удостоєний подяки Прем’єр-міністра України Миколи Азарова, - інформує ВОДТРК.
Валерію Фетисову вручили подяку «за особистий внесок у забезпечення розвитку вітчизняного телебачення, багаторічну сумлінну працю та високий професіоналізм».
Валерій Фетисов - найдосвідченіший оператор Волинської ОДТРК. За його плечима - більше двадцяти років професійної діяльності. За цей час зняв десятки фільмів, які зайняли на різноманітних всеукраїнських і міжнародних конкурсах переможні місця. Це, зокрема, стрічки «Коли плачуть боги», «Нічого, крім життя», «Я хочу іншої дороги», «Кочерто гроссо мого міста», «Вічна Софіївка». Серед останніх нагородами відзначені фільми «Василеве задзеркалля», «Мертві залишаються молодими», «Іванове щастя», «Маківки з берегів Стоходу», «Світ знає, що Він українець».
За творчий пошук і високі професійні досягнення Валерій Фетисов удостоєний відзнаки Держкомтелерадіо України «За заслуги в розвитку інформаційної сфери» 3-го ступеня. Подяка Прем’єр-міністра Миколи Азарова — його чергова професійна нагорода.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
пам-пам Показати IP 18 Листопада 2013 11:48
молодчага!!!!)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus