USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Серед найвродливіших дівчат України - лучанка. ФОТО

3 Грудня 2011 19:10
Олена Жук із Луцька стала володарем титулу «Друга віце-міс» II національного конкурсу краси «Міс принцеса України 2011». Перемогу здобула мешканка Ужгороду – Анна Сабадош.
Про це стало відомо 2 грудня під час фінальної частини конкурсу.
Під час свята глядачів розважали співачка Asita та балет «Х-Місія», гурт «ARMIA» та шоумен Коля Сєрьга.





Коля Сєрьга був ведучим дійства. Він розігрівав глядачів жартами, пояснюючи, що «Гурт ARMIA нещодавно «дембільнулися».

Найкращих дівчат обирало журі в складі: головний продюсер конкурсу Олександр Главацький, Заслужений журналіст України Ігор Чуб, співачка Asita, хореограф Дмитро Ігнатов, директор «Інтер-концерт Україна» Микола Грицишин, володарка титулу «Княгиня Волині-2010» Леся Коробчук, представник Національної ради телебачення та радіомовлення Олексій Чернишов, директор конкурсу краси «Княгиня України» Інна Чернишова, секретар Луцької міськради Григорій Пустовіт, актриса та модель Ліліана, заступник директора волинського обласного академічного музично-драматичного театру імені Тараса Шевченка Ігор Власюк.

Конкурс розпочався з виходу в футболках. Коля Сєрьга розповів, як з’явилися футболки. «Після погрому, який японці вчинили в Перл-Харборі, до американського війська записалося 11 мільйонів людей. Тканини було мало, тому кравці придумали економний вид одягу – футболки. Згодом до армії записалося ще 10 мільйонів і придумали «топікі», – пожартував він.



Після конкурсу футболок Главацький привітав Олену Жук із днем народження, яке припало саме на день фіналу. Коля Сєрьга зімпровізував та виконав для дівчини коротку вітальну пісню.

Пустовіт привітав від імені міського голови та депутатів ради учасниць конкурсу. Він радів з того, що Луцьк перетворився на столицю краси. І зауважив, мовляв, журі буде дуже складно обрати переможницю серед таких красунь.


Наступним конкурсом був вихід у коктейльних сукнях. Ведучий жартував: «Раніше я думав, нібито, назва «коктейльні сукні» походить від того, що якась дівчина випадково розлила на сукню коктейль. Потім я подумав, що мають бути «олів’єшний» і кавовий костюми».




Ще одним конкурсом був вихід в купальниках.



Після цього конкурсу журі відібрало 12 дівчат, які потрапили у наступний раунд. Учасницям, що не пройшли в наступний раунд, ведучий порадив: «Не розчаровуйтесь. Ви вдало вийдете заміж після такого дефіле».


Завершальним конкурсом був вихід у дизайнерських сукнях.



Організатори конкурсу вирішили не залишати дівчат без подарунків. Журі визначило найкращих у спеціальних номінаціях штибу «Міс шарм», «Міс талант», «Міс елегантність», «Міс усмішка». Їм подарували сертифікати та грошові винагороди. Чотири учасниці зможуть взяти участь в національному конкурсі «Княгиня України-2011». Їм вручили відповідні дипломи.



Насамкінець Главацький назвав переможниць конкурсу. Титул «Четверта віце-міс принцеса України» отримала луганчанка Олена Ткаченко.

«Третьою віце-міс принцеса України»стала представниця Миколаєва Світлана Стаськова.

«Друга віце-міс принцеса України» – лучанка Олена Жук.

Звання «Перша віце-міс принцеса України» виборола представниця Києва.

Переможницею конкурсу та володаркою титулу «Міс принцеса України-2011» журі обрало Анну Сабадош. Їй подарували 40 тисяч гривень. Дівчина була настільки рада перемозі, що ледь не знепритомніла. На сцені її підтримував Дмитро Ігнатов.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
123 Показати IP 3 Грудня 2011 19:27
Вице-это и есть вторая !
Alchak Показати IP 3 Грудня 2011 21:45
Дівчата-класс! Продюссер-не в дугу. Ведучий з жартами, аля "поішук"...
Ір Показати IP 3 Грудня 2011 22:31
Я зразу був за 19.Хоча 21 також гарна.Але Аня супер!
mrSmith Показати IP 4 Грудня 2011 01:24
Судячи з фото, дівчата гарненькі, радують чоловіче око) жаль що пропустив сам конкурс.
продюсер Показати IP 4 Грудня 2011 07:55
Дуже гарні дівчата! Молодість завжди на висоті. Тільки сумно, що в жюрі Главацький, Чуб... Спочатку здається смішним, а потім - сумним.
Zozulechka Показати IP 4 Грудня 2011 13:32
Не тільки добряче насмішив, а й навіть вразив відвертий стьоб Колі-ведучого, особливо над організаторами))
Анатолій Котлюк Показати IP 4 Грудня 2011 16:48
а я зразу вподобав 19. воно сама красіва
тонька Показати IP 7 Грудня 2011 21:23
Погоджуюсь,що дівчата всі гарні. Але представниця Волинської області, наша Лєночка №2 - найкраща!
Філюк Показати IP 12 Грудня 2011 19:42
Лєночка супер

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus