USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Пустовіт, Пресняков і Говорухін. ЩО ВІДЗНАЧАЄМО, КОГО ВІТАЄМО

29 Березня 2010 11:09
Сьогодні виповнюється 50 років голові Луцької міської організації «Батьківщина» Григорію Пустовіту. Заодно день народження святкує начальник організаційного відділу департаменту інформаційної політики Олена Закрижевська.

"ВН" вітає іменинників та бажає їм, наснаги, успіхів та безмежного щастя.

У цей день у 1968 році народився російський співак, музикант і композитор Володимир Пресняков-молодший.

У 1936 році народився відомий радянський режисер, актор і сценарист Станіслав Говорухін («Вертикаль», «Місце зустрічі змінити не можна», «В пошуках капітана Гранта»). І саме цього дня в 1979 році відбулася прем’єра легендарного радянського фільму «Місце зустрічі змінити не можна» - у головній ролі там знявся Володимир Висоцький.

У 1968 році народилася новозеландська співачка і акторка Люсі Лоулесс, відома за головною роллю в серіалі «Ксена – принцеса-воїн».

Сьогодні народився відомий французький актор Крістоф Ламберт («Горець», «Арлетт», «Підземка»), якому виповнюється 53 роки.

У цей день виповнюється 67 років відомому грецькому композитору, одному з перших виконавців електронної музики Вангелісу – автору багатьох саундтреків («Вогняна колісниця», «Той, хто мене береже», «Олександр»).

У цей день народився радянський політичний діяч, одіозний міністр внутрішніх справ СРСР Лаврентій Берія (1899-1953).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus