USD 39.40 39.73
  • USD 39.40 39.73
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Письменники Брати Капранови заспівають у Володимирі-Волинському

7 Жовтня 2013 13:00
Вперше як музиканти до Володимира-Волинського завітають письменники та видавці Брати Капранови, щоб презентувати свою нову музичну програму – Дзен.ua.
Брати вже встигли виступити із цією програмою у Кам’янець-Подільському, Чернівцях, Івано-Франківську, Хмельницькому та Вінниці.
«Дзен.ua – це трохи спів, трохи речитатив, усе під кобзу і дудку. Абсолютно ново, на чаклунські вірші одного з найкращих поетів сучасності Сергія Татчина. Татчин - це справжня інтернет-легенда, Останній з Мужикан, гуру Digital-романтизму і прочая і прочая», - розповідають організатори заходу.
До слова, Брати Капранови вже декілька років експериментують із віршами Татчина у новому стилі кобза-реп. Там буде і кобза-блюз, кобза-реґґі, кобза-рок, кобза-вальс, кобза-боса-нова.
«Вірші Татчина – самі по собі вже є музикою. І нам залишилося тільки додати до них кілька нот», – кажуть Брати.
Захід відбудеться 7 жовтня о 18:00 КМЦ ім. Т. Шевченка. Вхід - 20 гривень. Для студентів та школярів - 10 гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus