USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.76 9.95

Редактор волинської газети видала книжку про любов

17 Вересня 2013 18:20
Жіноча проза в Україні щонайменше на 10 кроків випереджає чоловічу. Яскравий приклад цьому – нова книга волинської журналістки, головного редактора тижневика «Сім’я і дім» Оксани Головій «Любові дивне задзеркалля». Ідеям, які авторка збирала впродовж кількох останніх років допомогло втілитися на папері видавництво «Терен».

Невеликі оповідання, опубліковані в книзі, ведуть читача у загадковий і тому завжди цікавий світ людських взаємин. Несподівані повороти сюжетів, продиктовані самим життям, змушують читача замислитися над сутністю стосунків, над тим, заради чого й заради кого ми живемо на цім світі.

Гортаючи книгу, той, хто здатен жертвувати собою заради щастя коханої людини, між рядків прочитає і своє ім’я. Як і той, хто мав щастя плекати в серці неземне почуття, або ж, відчувши біль втрати, усе-таки живе надією.
Книгу можна легко «проковтнути» за раз, або читати по оповіданню щодня на десерт... Головне – бути готовим до того, що вона зніме із серця усі замки.

Софія ПРИХОДЬКО
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus