USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Рейтинг-2009» за версією «ВН»: перші результати

21 Грудня 2009 09:01
Тиждень тому, 14 грудня, інтернет-видання «Волинські новини» розпочало проект «Рейтинг року». Зареєстровані читачі «ВН» можуть один раз проголосувати у кожній з одинадцяти номінацій або ж додати власний варіант.
Сьогодні, 21 грудня, ми можемо підбити перші підсумки. Експерти, які вже встигли віддати свій голос, майже одноголосно визначили переможця в номінації «СКАНДАЛ 2009». А от серед читацької аудиторії лідирують два претенденти.
В номінації «ГІСТЬ 2009» значна частина читачів та експертів додали власний варіант. Це ім’я одного з кандидатів у президенти, який нещодавно відвідав Волинь.
За звання «ЧЕРВОНА СТРІЧКА РОКУ 2009» змагаються двоє власників «стрічок», чиї прізвища пов’язують зі статусом міліонерів.
А от «ІНВЕСТИЦІЯ 2009» та «ЯБЛУКО РОЗБРАТУ 2009» серед читачів знайшли беззаперечного лідера. В експертів думки різняться. Проте, до кінця визначення результатів ще далеко, тому говорити про перемогу одного з кандидатів зарано.
В номінації «НОВЕ КРІСЛО 2009» лідирує не лучанин. А претенденти номінацій «МИСТЕЦЬКА ПОДІЯ 2009» та «ГРЮК ДВЕРИМА 2009» поступаються один одному декількома відсотками.
В номінацію «НАДЗВИЧАЙНА ПОДІЯ 2009» деякі читачі та експерти додали власний варіант – літній буревій. Отож якщо ви вважаєте, що ця позиція варта перемоги – вписуйте її у форму «свій варіант».
Результати голосування в найсмачніших номінаціях «СІЗІФ 2009» та «ПШИК 2009» редакція «ВН» вирішила залишити в  таємниці. Скажемо лише, що окремі номінанти, вгледівши себе у списку, стали так обурюватися (і навіть погрожувати!), що ризикують потрапити ще у «СКАНДАЛ РОКУ»…
Поспішайте проголосувати!
Довідково:
«ВН» визначили 12 номінацій року: «Інвестиція» (вручається підприємству, яке успішно «привело» на Волинь великі і такі важливі в кризу гроші), «Червона стрічка» (заклад чи інший об’єкт, відкриття якого було помітним і важливим, змінило чи може змінити інфраструктурне обличчя області), «Скандал» (конфлікт чи інша резонансна ситуація, про яку говорили, писали, пліткували і ойкали), «Сізіф» (вручається за постійну, важку, корисну, але частіш усього невдячну і нескінченну  роботу. Сізіф – античний герой, який мусив викочувати на високу гору камінь, який, досягши вершини, щоразу котився донизу), «Яблуко розбрату» (змагаються вартісні об’єкти, у праві власності чи користування якими хтось «засумнівався» і захотів опротестувати), «Нове крісло» (призначення на впливову посаду), «Грюк дверима» (звільнення з впливової посади), «Надзвичайна подія» (подія чи проблема, важлива й гостра для більшості волинян), «Пшик» (вручається за нереалізовані, хоча амбітні плани і наміри, безпідставні заяви і негативні результати роботи), «Мистецька подія» (фестивалі, шоу та концерти), «Гість на Волині» (можна й небажаний).
Результати рейтингу «ВН» оголосять напередодні Нового року. У підсумку враховуватиметься як результат голосування зареєстрованих читачів на сайті, так і компетентна думка експертів: відомих, авторитетних волинян з числа журналістів, політологів, науковців, бізнесменів та громадських діячів, список яких буде опублікований заодно з результатами рейтингу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
українець Показати IP 21 Грудня 2009 09:10
А чому ВН не використовує фашистську символіку? Адже комуністичну використовуєте - молоді і зелені "журналісти" мабуть думають що це "прикольно"?
Юка Показати IP 21 Грудня 2009 09:46
а все таки "гостем 2009" переважна більшість респондентів вважає Януковича :)) що гість, то гість!
editor Показати IP 21 Грудня 2009 09:50
До Юки; А ви звідки знаєте???
seal Показати IP 21 Грудня 2009 10:13
to editor/ Мабуть інтуїція. Хоча я особисто теж так вважаю.
Юка Показати IP 21 Грудня 2009 11:26
до editor: "Це ім’я одного з кандидатів у президенти, який нещодавно відвідав Волинь" (ющенка і тимошенко виключаємо, бо їх кандидатури звучатимуть надто банально) методом виключення (чи втика :)) отримуємо не кого іншого як Януковича :) логічно ;)
OrestN Показати IP 21 Грудня 2009 22:03
а Яценюк, любимець публіки, він теж був у Луцьку і відкрив другий фронт! Його пропустили. Фальсифікаціям - НІ!
Таня Показати IP 24 Грудня 2009 11:03
Будівництво сміттєпереробного заводу у Брищі це "ПШИК" не 2009 року, а вже кількох років підряд. Тут треба якусь окрему номінацію. СОРОМ і ГАНЬБА. Грицюк все обіцяє, а караван не йде. Ця тема то затихає, то знову винирає вже протягом тривалого часу.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus