USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Родина Тихонова хоче заробляти гроші на Штірліці

22 Жовтня 2009 19:07
Сім\'я відомого радянського актора В\'ячеслава Тихонова планує запатентувати бренд «Штірліц» з серіалу «17 миттєвостей весни» і заробляти на цьому гроші – повідомляють «Волинські новини»
Підставою до такого рішення стала реклама телесеріалу «Ісаєв», що розповідає про молодість радянського розвідника, в якій використовуються кадри з Тихоновим зі стрічки 1973 року.
До актора ніхто не звертався стосовно використання його образу в проекті, який не має до нього жодного стосунку – заявили його дружина і дочка , – пише ТСН.
Також обурення рідних Тихонова викликало існування в Росії двох ресторанів «Штірліц», в оформленні яких використовуються портрети артиста в образі розвідника.
У разі реєстрації образу Штірліца як бренду актор буде отримувати дивіденди за використання свого зображення з метою отримання вигоди.
Незадоволена рекламою Ісаєва і вдова композитора Мікаеля Таривердієва Віра. За її словами, керівництво телеканалу «Россия», на якому транслюється серіал про молодість Штірліца, не брала дозволу на використання музики, яка звучала в «17 миттєвостях весни».
Довідково:
16-серійний телевізійний серіал «Ісаєв» розповідає про перші завдання розвідника Максима Ісаєва, який у майбутньому має стати штандартенфюрером СС Максом Отто фон Штірліцем. Стрічка заснована на кількох творах Юліана Семенова, її дія розгортається в 1920-х роках.
Роль молодого Штірліца виконує російський актор Данило Страхов.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Паша Показати IP 6 Листопада 2009 17:33
Які ідеї виникають у людей)) хочуть заробити на будь-чому. Креативно, неординарно. Хай спробують створити такий тренд одягу

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus