USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Розпрочався український тиждень моди

20 Березня 2011 13:43
Четвертий день українського тижня моди розпочався проектом "Нові імена"

Про це інформує телеканал "24" .
Молоді й талановиті дизайнери України дебютували на головному подіумі. Серед шести колекцій, що були відібрані оргкомітетом, у виграші лишись ті, що вразили своєю індивідуальністю, а не готовою "комерцією".

“Ми все одно ніколи не впевнені в результатах. Тому що, безпосередньо, ту колекцію, яка буде на подіумі Ukrainian fashion week, ми бачимо тільки на папері в якості ескізів. Це завжди певна лотерея”, - каже голова оргкомітету UFW Ірина Данилевська.

Далі естафету перейняли вже досвідчені дизайнери. Олена Даць вирішила вдягнути сучасну жінку - на побачення у холодну погоду.

“В легкому кашеміровому пальто, це вже затишок і тепло. Далі вона роздягнеться, і ми побачимо або білу блузу, в якій вона пішла на побачення, або сукню-футляр, коли ми не знаємо про її майбутні наміри”, - розповідає дизайнер Олена Даць.

Лариса Лобанова пропонує на наступний сезон пастельну палітру та геометрію. Довгі сукні надали моделям незавершеності та загадки, що нині бракує сучасним кралям, каже одеська модельєрка.

Творчий тандем Земскова/Ворожбит радять стильним та незалежним жінкам строгі туніки та пальта, а шнурівки та блискавки - мають підтвердити характер та силу.

“Весела, агресивна, яка бажає все знати, у неї безліч справ, безліч інтересів. Але вона все встигає, вона все зможе, тому що вона самостійна, сучасна, міська, енергійна”, - кажуть дизайнери Тетяна Земскова та Олена Ворожбит.

Нагадаємо, у столиці проходить 28-й Український тиждень моди. Свої колекції сезону осінь-зима 2011/2012 демонструють вітчизняні дизайнери та закордонні гості.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus