USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Середньовічні розваги на День Незалежності – у Луцьку. ФОТО

24 Серпня 2013 18:15
Постріляти з лука та позмагатися у лицарських обладунках пропонують лучанам історичні реконструктори.

Поблизу входу до Центрального парку культури та відпочинку імені Лесі Українки сьогодні, 24 серпня, розташувалися луцькі історичні реконструктори.

Кожен охочий може випробувати свою вправність у стрільбі з лука, одягнути середньовічні лицарські обладунки та позмагатися, використовуючи лицарську зброю. Як розповів представник клубу історичної реконструкції «Лучеськ» Олексій, розваги безплатні. Гроші беруть лише за стрільбу з лука, тому що стріли інколи ламаються. Також кожен може зробити добровільний внесок для розвитку клубу. Найбільше захоплення середньовічні розваги викликають у дітей, яких приваблюють залізні шоломи та зброя.













Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus