USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.96

Шаолінські ченці об'єднали футбол і кунг-фу

29 Березня 2011 13:44
Послушники всесвітньо відомого китайського монастиря Шаолінь з надією підвищити рівень футболу в Піднебесній заснували нову школу, де спорт номер один поєднується з традиційною для цієї країни майстерністю кунг-фу.

Про це інформує Кореспондент .

Настоятель монастиря Ши Янлю вибрав 40 молодих кандидатів, які будуть навчатися азам гри під керівництвом наставника з бойових мистецтв і футбольного тренера. Крім класичних тренувань, ченці будуть приділяти особливу увагу балансу і силі ніг, передає Orange News.

"Зараз стан футболу в Китаї залишає бажати кращого, - констатував Ши Янлю. - Ми сподіваємося, що від об'єднання з елементами кунг-фу він тільки виграє".

За словами настоятеля, молода футбольна команда Шаоліня наполегливо трудиться і швидко прогресує, учні все схоплюють буквально нальоту. У найближчих планах - запрошення до монастиря ряду видатних зірок світового футболу, які дадуть майстер-класи.

Федерація футболу Китаю не залишила без уваги сміливий експеримент Шаоліня, взявши команду під свій патронаж. Послушникам виділили екіпіровку і 1000 футбольних м'ячів.

Нагадаємо, що в 2001 році у Китаї вийшла комедія Шаолінський футбол, у якій герої фільму перемогли на змаганнях за допомогою знань шаолінського бойового мистецтва.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus