USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

«Шприц смерті Джексона» виставлять на аукціон

16 Березня 2010 16:37
Хоча родичі покійного Джексона і проти, але шприц, з якого поп-королю ввели смертельну ін\'єкцію, буде виставлений на аукціоні в Лас-Вегасі.
Шприц, з якого поп-зірці Майклу Джексону була введена смертельна ін\'єкція ліків, виставлений на аукціон у Лас-Вегасі. Початкова вартість лота становила 5 млн. доларів, передає ТСН.
Передбачається, що шприц незаконно потрапив до рук нинішнього продавця, ім\'я якого не називається. Адвокати продавця, як і наказує закон, попередили сім\'ю загиблого співака про майбутній продаж.
Однак родичі Джексона заявили протест проти аукціонного продажу.
За попередніми даними, виставити шприц на торги планується 25 червня 2010 – у день першої річниці з дня смерті поп-ідола.
Нагадаємо, що Майкл Джексон помер 25 червня 2009 року в Каліфорнії у віці 50 років. У тілі співака були виявлені сильнодіючі ліки – у кількості, несумісній з життям. Поліція кваліфікувала смерть Джексона як ненавмисне вбивство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Вікінг Показати IP 17 Березня 2010 12:09
Відкопати цього білого ідола і розпродати по запчастинам на аукцоні. Нехай кожен фанат у банці з формаліном собі матиме кілька сантиметрів плоті Джексона. Як вам така ідея?
seal Показати IP 17 Березня 2010 19:25
До Вікінг. Ну ідол то не зовсім "білий", скоріше "відбілений". :-) А фанатів (чи фанатиків?) у світі вистачає. І, думаю, якби Вашу пропозицію втілили в життя, то охочих придбати шматочок (фу, аж страшно стало) Джексона знайшлося б достатньо.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus