USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Шварценеггер розповів, у якій ролі повернеться в кіно

5 Травня 2011 17:35
Арнольд Шварценеггер, який пішов з посади губернатора Каліфорнії, вибрав роль, з якою він повернеться в кіно.
Шварценеггер зіграє тренера-невдаху з кінного спорту на ім'я Майк з фільму, який планує знімати режисер Бред Ферман. Про це повідомляють Українські новини із посиланням на The Hollywood Reporter.
Картина заснована на романі Річарда Неша «Плач мачо», де героєві, у якого загинули і дружина, і син, доводиться на вимогу боса викрадати дев'ятирічного хлопчика в Мексиці. Мати дитини, як звично для таких сюжетів, не дуже й прагне повернення хулігана додому, тому викрадачеві доводиться везти його в Штати до батька, паралельно ухиляючись від поліцейського переслідування.
Права на екранізацію вже кілька років тому купив продюсер «Хрещеного батька» Ел Радді, який розглядав у якості кандидатів на головну роль найрізноманітніших зірок, від Пірса Броснана до Клінта Іствуда, але врешті-решт зупинився на Шварценеггері.

«Якщо все вийде – а я вважаю, що так і буде, – фільм стане класикою. З емоційної точки зору він працює прекрасно. Думаю, до фіналу глядачі будуть сміятися крізь сльози. І я запевняю, що ви по-новому поглянете на Шварценеггера. Арнольд завжди грав суворих м'язистих хлопців, але в житті він інший, він дуже делікатний. І саме цю делікатність, навіть ніжність, ми хочемо показати на екрані», – наводить видання слова продюсера.

За неперевіреною інформацією, гонорар Шварцнеггера становитиме 12,5 мільйона доларів плюс 25% від касової виручки.

Зйомки мають розпочатися у вересні, а термін виходу на екран залежить від того, наскільки успішно проект продаватиметься на кіноринку Каннського кінофестивалю, який почнеться наступного тижня.

Водночас, вже підтверджено, що Шварценеггер готовий зніматися в продовженні «Термінатора». Щоправда, в цій історії теж поки немає конкретних термінів.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus