USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Шиба поговорив з політологами і прогнозує скандали

3 Серпня 2010 11:58
Луцький міський голова Богдан Шиба прогнозує, що на період виборчої кампанії періодично виникатимуть скандали, які матимуть на меті відвернути уваги громадськості від серйозних проблем.

Про це він заявив 3 серпня під час прес-конференції.

«Політичні технологи мені розповідають, що для того, щоб відвернути увагу людей від того, що газ треба платити на 50% більше, треба запускати дрібні теми, скандали. Напевно, це зараз вміло використовується. Не знаю для чого це робиться…Треба навчитися поводитися, поважати один другого, поважати закон. А хто в якому статусі, це неважливо», - зазначив Шиба.

Так міський голова прокоментував конфлікт між підприємцем Ткачуком, що має літнє кафе біля РАГСу та депутатом Луцької міськради Андрієм Козюрою. Останній, буцімто має особистісну неприязнь до підприємця і тому зініціював на минулій сесії міськради рішення про розірвання договору особистого сервітуту міськради з Ткачуком.
Підстава – невиконання підприємцем договору, а саме самочинне розширення ділянки для літнього кафе. Цей факт підтвердив і Шиба, проте зазначив, що не підтримує депутата в його прагненні «покарати» підприємця, бо вважає, що це порушення легко усунути.
На минулій сесії 28 липня, депутати рішення колеги Козюри не підтримали.
«Не буду підтримувати жодної сторони, бо дії обох не є бездоганними... Тема не варта виїденого яйця. І такі проблеми треба вирішувати набагато спокійніше, розуміючи, що не йдеться про якісь величезні підприємства чи ще що-небудь. Не можна з такої дрібної теми робити стільки інформації... Тема дійсно дуже мізерна», - додав Шиба.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
квінт Показати IP 3 Серпня 2010 12:34
Шиба чує як йому Козюра в потилицю дихає. Піджав хвоста безвусий пес перед виборами, треба з себе святого зробити
Зеля Показати IP 3 Серпня 2010 13:45
Палич, ти не турбуйся я гроші за сімейний підряд занесу, тільки пізніше...
волинянин Показати IP 3 Серпня 2010 14:32
Там шо Шиба ,що Козюра- невідомо що гірше. Козюра без грошей взагалі не голосує. Тільки і займається що зароблянням грошей. Цей підприємець біля РАГСУ відмовився Козюрі гроші на вибори давати - от той і кричить своїм малим пісклявим голосом. А до мера йому ще як до неба рачки. Трохи пірости треба - а то мер розміром метр в кепці, та й ще й взяточнік, та ще й гордий до усрачки - нам лучанам точно не потрібен.
кузя Показати IP 3 Серпня 2010 17:03
"Поважати закон"-гарно співає.А скільки вже під ювантом стоять і торгуюють,кому вони платять по якому закону.Може і там "легко усунути".Напевно хто бабла більше дасть,той і по закону.
Хохма Показати IP 3 Серпня 2010 21:50
Бачив прямий ефір сесії. Козюра правий на 80%, а на інших шкода було дивитись-страуси. Дали чуваку місце під сопрт, а там літробол і площу зайняв більшу. Пояснення зрозуміле-відкат мер отримав, проїв тра жопу тепер рвати.
Виборець Показати IP 3 Серпня 2010 23:19
Наш мер- Грицюк!
Антиянек до Виборець Показати IP 4 Серпня 2010 00:58
Грицюк - селюк! Куди йому до міста йти? Свиней більш треба розвести.
КозюраСупер Показати IP 3 Серпня 2010 23:42
Чому хтось критикує людину, яка відстоює закон. Дивно. Ще дивніше позиція мера - я визнаю, що Козюра правий, порушення закону існує, проте воно є не таке аби про нього говорити. Що за фігня, Богдан Палич. Як таке в голову прийшло. Порушення є і за нього треба відповідати будь ти Ткачук, Шиба чи Кучма. Я не вірю, що разом із вусами Богдан Палич зістріг і свою лисячу мудрість. Дякую Андрію Козюрі, так тримати!
ван Показати IP 4 Серпня 2010 00:24
не напевно. а саме так!!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus