USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.71 9.93

«С.К.А.Й» у Луцьку: флешмоб на честь героїв

5 Червня 2014 00:01
Фронтмен гурту «С.К.А.Й» Олег Собчук закликав лучан вшанувати пам’ять всіх тих, хто віддав своє життя в боротьбі за кращу Україну.

Зі сцени гала-концерту фестивалю LNTU "Planet of Students", який відбувся 4 червня, соліст гурту висловив захоплення лучанам, які долучились до розгортання найбільшого у світі прапору України. Також зауважив, що відеофрагмент з цього дійства «С.К.А.Й» включили в свій новий кліп.

Після чого запросив на сцену лучан, які брали участь в розгортанні стягу. Під прапором України гурт виконав пісню «Ми разом! – Мы вместе!» з нового альбому «Край неба». Нагадаємо, в березні 2014 року кліп на цю композицію гурт записував всією Україною: всі бажаючі повинні були відзняти відео з плакатом «Ми разом! – Мы вместе!» на фоні назви міста або пізнаваної місцевості. Тоді у флешмобі взяли участь сотні людей зі всієї України.

Окрім того, «С.К.А.Й» присвятив пісню «Подаруй світло» загиблим героям, які боролись за краще майбутнє України.

«Ми співчуваємо всім людям, які втратили своїх рідних чи близьких. На жаль, така ціна свободи…», - сказав зі сцени фронтмен.


Під час виконання пісні присутні дістали мобільні телефони та запальнички, подарувавши світло всім навколо.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
мариуполь Показати IP 5 Червня 2014 00:20
Согласно данным, предоставленным пользователями наших каналов, а так же другими добровольцами, сообщаем: на сегодняшний день, вокруг Мариуполя, в радиусе до 3 км, сосредоточено порядком 200 единиц боевой техники, включая машины БМП, БТР,танки и артилеристские установки.. (с)... живите с миром ... бог вам судья..
мариуполь Показати IP 5 Червня 2014 02:24
коментар було видалено
мариуполь Показати IP 5 Червня 2014 02:57
на одном из Львовских сайтов ... Вы хотите жить в Украине ... мы тоже хотим ... тогда вопрос ... почему вы нас убиваете ?
мариуполь Показати IP 5 Червня 2014 07:19
Гав-гав-гав-гав-гав......и вообще я за миску похлёбки ещё не то могу

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus