USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Скільки Борис Клімчук платить за хату

15 Жовтня 2013 15:49
«Щось цього місяця аж три тисячі за хату загалом заплатив. Такого ще не було. Певно, електрики багато напалили домашні, а ще моя дружина підкручувала котел, бо внуки вже другий місяць гостюють», − розповів під час імпровізованої прес-конференції після селекторної наради голова Волинської облдержадміністрації Борис Клімчук.

На запитання, чи не заважають онуки спати, очільник області відповів, що ні: «Я приходжу з роботи, вони вже сплять. Я йду на працю – вони ще сплять».

Також Борис Петрович повідомив, що намагається підтримувати у домівці температуру 20 градусів – це здорово.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 18
вася Показати IP 15 Жовтня 2013 16:36
бідненький,аж стало шкода ,може грошей перерахувати...
Оля Показати IP 15 Жовтня 2013 17:56
Блаженна людина , яка має ВЛАСНИЙ будинок!
дідо Показати IP 15 Жовтня 2013 19:00
Зарплата 5 тисяч.
Корінний лучанин Показати IP 15 Жовтня 2013 21:17
ТРИ ТИСЯЧІ ГРИВАКІВ ЗА ТЕПЛО В "хатинці"- ЦЕ КРУТО!ПЕВНО СВОЇ ЗАМКОВІ МУРИ ОБІГРІВАЄ! А ДЕ Ж ЙОГО ЕНЕРГОЗБЕРІГАЮЧА СИСТЕМА В "СКРОМНЕНЬКОМУ" БУДИНОЧКУ? ЗНАЙШОВ ЧИМ ХВАЛИТИСЬ! СВОЇМ МАРНОТРАТСТВОМ! А ТУТ ВОЛИНЯН ЗАКЛИКАЄ ДО ЕКОНОМІЇ ЕНЕРГОНОСІЇВ! В МЕНЕ ХАТА СКРОМНІША, Я ЗА РІК СТІЛЬКИ НЕ ВИТРАЧАЮ ПІСЛЯ ТОГО ЯК ПРИЙНЯВ МІРИ І РІЗКО СКОРОТИВ ПОТРЕБИ ГАЗУ НА ОПАЛЕННЯ. В ХАТІ НИЖЧЕ +20 НЕ БУЛО.ЯК СИЛЬНІ МОРОЗИ-25, ТОДІ БУЛО+19.
алекс Показати IP 16 Жовтня 2013 08:25
бедненький,смотри не переработайся
знаю Показати IP 16 Жовтня 2013 10:10
"дописувачі" знайшли крайнього?!:) Да куди не плюнь - серед депутатів що міської, що обласної ради, майже у всіх "будиночки", а чогось діло до Клімчука мають?! Бо журналіст схопив "інфу" і розтризвонив, а сам по іншому питанню спілкувався з Клімчуком, а той, по доброті своїй з відкритістю розповів і про своє - так відразу в нет викладати? Коли ви вже працювати навчитесь? Папараці ви, а не журналісти!
Александр Показати IP 16 Жовтня 2013 10:17
В Луцке и окрестностях совсем нет "домиков", хозяева которых платят больше Климчука. Меньше всего плятят "коренные лучане" Боголюбов и Теремно. У них же и самый интенсивный рабочий день, куда там Борису Петровичу...
Корінний лучанин до Александр Показати IP 16 Жовтня 2013 11:55
ХА-ХА-ХА!!! ПО ваших судженнях, корінні тільки в Боголюбах і Теремно, а інші напевно "ПОНАЕХАЛИ" в Луцьк та й мови не вивчили! ЦІКАВО-ЦІКАВО!!
Корінний лучанин Показати IP 16 Жовтня 2013 10:27
Я думаю, що журналіст нічого тут поганого не вчинив і не треба тут його ганити! Клімчук,посадовець,людина публічна, на людях!Зі своїми недоліками та вадами!Просто треба звикати(відходити від совкової психології) до вікритості та прозорості у спілкуванні, так як це є прийнятною нормою у демократичних суспільствах. Що,ХІБА НЕ ТАК?
Александр до Корінний лучанин Показати IP 16 Жовтня 2013 10:36
"Прийнята норма у демократичних суспільствах" - бедные и богатые. Пора привыкать, что есть скромные домики и "скромненькие" будыночки. Или не за эту "незалежність" геройски страдали?
Корінний лучанин до Александр Показати IP 16 Жовтня 2013 10:51
В них БІДНІ ТАКІ ЯК В НАС БАГАТІ! ПРИВИКАТИ ДО ЧОГО? ДО КОРУПЦІЇ ТА ЗЛОДІЙСТВА В УКРАЇНІ! ШАНОВНИЙ, НУ ТРЕБА ЛАПШУ ВІШАТИ І РОЗПОВІДАТИ КАЗКИ ПРО "БАГАТИХ"! Всьому світу відомо звідки взялися ці "БАГАТІ" в Україні! Іноземні дипломати, коли їм задають подібні питання, то відповідають тактовно - що внутрішня проблема, супільство, народ повинен це вирішити! В Польщі, до речі, олігархів НЕМА!
Александр до Корінний лучанин Показати IP 16 Жовтня 2013 10:59
Знаете пословицу: "Отчего ты бедный..." не буду ни продолжать, ни, тем более, с Вами спорить. Считайте чужие деньги дальше, и у Вас все будет хорошо! Успехов!
в тебе до Корінний лучанин Показати IP 16 Жовтня 2013 20:31
гдр при брєжнєві демократичне суспільство..чєчєтов то ти?
скільки Показати IP 16 Жовтня 2013 11:48
платить домашній прислузі.скільки заплатив за тих "дополнітєльних" 20 соток землі за яких вигнали прокурора який осмілився почати розслідування..за що він там платив взагалі?може то все подарки від щебня до мрамора? як ті люди на своїх державних 15 тис.на руки можуть вести таке життя?
лучанин Показати IP 16 Жовтня 2013 12:30
бідний стільки заплатив, може скинуться лучани бідняку на життя, ряха як у свині - ні стида ні сорому, скільки в нього влазить
Гість Показати IP 17 Жовтня 2013 12:13
Та не пишуть дурні всікої, скільки заплатив олігарх Климчук у нього грошей кури не клюють.Ви краще запитайте, як платять бідні пенсіонери,одержуючи мізерні пенсію,які не можуть оформити субсидії, бо у селі осталась батьківська ще хата у Маневичах, а це друге житло і субсидія не положена. Це так держава душить людей,Що робити,потрібно спалити її.От такі проблеми піднімайте,хто такі закони приймає.Ми платимо останні копійки за квартиру і лишаємось голодні, бо вже потрібні ліки,без яких обійтись неможливо.Отак живемо.А ви про Климчука, він забезпечив майбутнє наперед всьому своєму поколінню
Лучанка Показати IP 17 Жовтня 2013 13:58
Людям ніколи не догодиш!!!Принаймі він правду сказав людям, а не плачеться як інші, що проживають в квартирах площею 50 м.кв, а насправді в замку живе. Ви хотіли щоб голова Волинської ОДА в "хрущовці" жив, треба бути реалістом.Якщо людина нічого не досягнула, то як вона може займати високе становище в суспільстві.У нас прекрасний голова ОДА та ще й відвертий до народу.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus