USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Слоненя народилося через три дні після «внутріутробної смерті». ВІДЕО

12 Березня 2010 08:37
Слоненя, яке знаходилося в утробі матері в перевернутому положенні, народилося живим через три дні після того, як фахівці визнали його померлим в утробі.
У зоопарку Сіднея, Таронга, відбулася подія, яку ветеринари і співробітники зоопарку прирівняли до справжнього дива. У понеділок, 8 березня, медики були змушені констатувати, що азіатське слоненя, що знаходилося в утробі матері, у якої вже кілька днів тривали перейми, померло до своєї появи на світ: ультразвукове дослідження показало, що «зародок» не подає жодних ознак життя.
Тим не менш, пологи, що тривали 9 днів, завершилися благополучно - 18-річна слониха народила живе слоненя. Малюкові дали ім\'я Портніп, що означає «дарунок небес».
Незважаючи на те, що робити прогнози щодо здоров\'я слоненя поки рано, ветеринари відзначають, що на сьогоднішній день він почуває себе добре і досить впевнено робить свої перші кроки, передає ТСН.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus