USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Через три дні «Луцьксвітло» отримає нового директора

6 Липня 2017 15:57
Уже незабаром, через три дні, підприємство «Луцьксвітло» очолить новий директор. Саме стільки часу потрібно Луцькій міській раді, аби прийняти відповідне рішення.

Конкурс на заміщення вакантної посади директора КП «Луцьке електротехнічне підприємство – Луцьксвітло», своєю чергою, відбувся 6 липня у зв’язку з тим, що колишній директор підприємства Іван Кубіцький за власним бажанням подав заяву на звільнення.

Кандидатуру на заміщення посади директора «Луцьксвітла», своєю чергою, подали Валерій Мазін, Василь Миндюк, Володимир Петрук і Сергій Цуман.

Всі вони представили власні проекти майбутнього розвитку підприємства. Кандидати відзначали, що, окрім належної організації роботи працівників підприємства, першочергово потрібно демонтувати старі електромережі в місті та забезпечити вуличними ліхтарями неосвітлені вулиці, а також брати участь у різноманітних тендерах, аби, наприклад, зменшити фінансову залежність підприємства від Луцької міської ради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus