USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

SMILE FEST: Луцька Ліга КВН запрошує у Хрінники

6 Серпня 2013 16:26
Луцька ліга КВН пропонує весело відпочити на Хрінниківсьому водосховищі. Про це повідомляють організатори.

Люди, які полюбляють КВН, звикли, що влітку – канікули – й жодних дійств немає. Цього літа, усе інакше: доки у всіх Лігах КВН «велика перерва», на березі Хрінниківського водосховища стартує по-справжньому спекотний гумористичний фестиваль – «ХРІННИКИ SMILE FESTIVAL - 2013», що відбудеться на літньому танцмайданчику «Пательня» на території санаторію «Хрінники».

10 серпня, в суботу, очевидно жителі міст «утечуть» зі своїх осель аби зануритися в ауру веселощів та відпочинку. І справді, краще не придумаєш. Згідно з умовами фестивалю діятиме програма «All inclusive», все включено, в якій кожен, хто бажає влаштувати власне дозвілля за містом, на березі популярного для жителів Волинської та Рівненської областей урочища Хрінники, може абсолютно не турбуватися про доїзд та розважальну частину. Варто лише зателефонувати на номер: 066 12 111 20 і зарезервувати місце для себе.

Проїзд в обидві сторони - комфортабельними автобусами, розваги від КВН-щиків дорогою, розваги на пляжі, спортивні ігри, конкурси, битва команд КВН, розважальна шоу-програма та дискотека, - все це передбачено програмою «All inclusive».

Співорганізатор заходу - оргкомітет Луцької Ліги КВН. Вони розповіли, що участь в своєрідному кубку КВН, «битві» команд візьме участь 6 колективів:

«ВДрова» - чемпіони 1-ого сезону Луцької Ліги КВН, учасники фестивалю «Жемчужина у моря- 2012» Асоціації КВН України.

Збірна Волині «Вікторія Бекхем» - чемпіони телевізійної ліги «Кавалєрка» з Івано-Франківська, срібні призери Кубка КВН АКУ, дворазові переможці фестивалю «Св. Валентин на КВНі» з Вінниці, срібні призери Чемпіонату розминки Асоціації КВН України.
Варто зазначити, що для капітана «Вікторії» Михайла Денисова виступ на Хрінницькому фестивалі Луцької Ліги КВН буде останнім в ролі актора, адже з вересня цього року він призначений на посаду редактора ліги.

Команда КВН «Замок Любарта» - збірна луцька. На разі, це єдина команда, яка виступає у одній з найпрестижніших ліг КВН - Першій Українській. Зараз поки що - півфіналісти.

«Параноя» - команда-діагноз з Дубно Рівненської області, учасники ліг КВН Кам'янець-Подільського, Рівного, Луцька.

Своїми прийомчиками гумористичних боїв порадує «Чак Норріс» - запальна команда з Каменя-Каширського. Хлопці вже встигли запам’ятатися прихильникам Луцької Ліги КВН, перемігши у своїй грі цього сезону.

Сюрпризом фестивалю можуть стати веселі і найкмітливіші з Рівного - «Помідори по-рівненськи». Подейкують, що «виспівувати оду помідору» будуть актори, які вже пограли не в одній лізі і є улюбленцями публіки.

У програмі дня: прибуття учасників та гостей з Луцька в Хрінники заплановане на 14 годину. Далі – пляж, вода, сонце, пісок, волейбол, будь яке інше дозвілля.
О 17:00 початок фестивалю – «Кубку команд КВН». Цікаво, що є певні правила для виступаючих: обмеження до 3-ох учасників на сцені, 3 конкурси - візитка, розминка з залом і «дуель».
Під час дійства відбуватимуться інтерактиви та конкурси.

Після шоу - колективний заплив, відпочинок та Диско-Шоу від «Каприз» та улюблених ді-джеїв Хрінниківської тусовки: DJ Pasha Progressive & DJ Recent Jr.

Ми «в контакті»: http://vk.com/event56367093.
Організатори дякують за допомогу депутату Луцької міської ради Андрію Разумовському та ТМ «Рута».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
Луцька Ліга Показати IP 6 Серпня 2013 21:04
Чак Норіс не перемагав в своїй грі!
Супер Показати IP 6 Серпня 2013 21:08
головне, що на вулиці літо і спека, і команди знову йдуть в бій
KVN Показати IP 6 Серпня 2013 21:12
Чак переміг на фестивалі
Луцька ЛІга Показати IP 6 Серпня 2013 21:56
Це фестиваль.А не їхня гра.В своїй грів а тобто в четвертусі вони зайняли друге місце.Тоді першими були Пінопласт.
Луцька Ліга Показати IP 6 Серпня 2013 21:59
до речі чому їх немає?
Валера Показати IP 6 Серпня 2013 22:34
Хто писав інформацію по командах? Якшо незнаєте нах**я пишите фігню всяку. А те шо треба не пишете! Потрібно команд запитувати що про них писать! Будь-ласка прийміть це до уваги!
Параноя Показати IP 6 Серпня 2013 23:01
Команда-діагноз - красно дякуємо!!! Ми ніколи не грали у Франківську!!! А от у ЗУЛ,Подільській і Володимир-Волинській лігах доводилось бути!!!
не правильно якось! Показати IP 6 Серпня 2013 23:05
а чому замість афіші заходу фото екс складу вікторії?якось не логічно!і про деякі команди це жесть а не інформація!
квн Показати IP 7 Серпня 2013 07:42
всі команди хороші
Байдужий Показати IP 7 Серпня 2013 10:19
Пояснюю: перша загальна фотка там стоїть, бо вона з гри , екшіну, як зараз модно говорити, а всі інші фото команд "на паспорт". Про інформацію - взята з ваших груп "в контакті". Самі думайте, що там пишете))
Замок до Байдужий Показати IP 7 Серпня 2013 14:58
Перше фото там стоїть незрозуміло чого! Там має бути афіша фестивалю а не фото команди учасниці! Чи екс чи не екс складу!- всетаки всі команди мають мати рівні шанси! А фото на паспорт з Дмитром (Дєд - 2) Прохоровим мало хто має !!! А що команди пишуть в своїх групах це їх особисте бажання бо це їхні групи, інформація вписана там не передбачена на викладання її в інтернет видання! і стаття не повинна писатися з того!ще б з коментарів до фоток інформацію зробили....
Стернійчук до Замок Показати IP 8 Серпня 2013 08:14
Назар, інформація вписана в групах передбачена для викладання в інтернет, бо це і є інтернет, за відсутності сайту, це основна, можна сказати, офіційна сторінка, звідки й черпається інформація. Гадаю, варто це розуміти,менше писати, а краще готуватися до фесту, публіка чекає видовищ.
Назар до Стернійчук Показати IP 9 Серпня 2013 15:25
ну як тобі Валєр сказати....дававай когось розріжим для видовищ)))
КВН Показати IP 7 Серпня 2013 13:00
Я не сказал что первая фотография это екс состав Виктории.Там двое людей которые с ними не играют и все.
Lora Показати IP 7 Серпня 2013 22:36
так хочется увидеть дружеский КВН, будьте умны команды, ни пуха вам, увидимся

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus