USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Співачка-депутатка від ПР випадково проагітувала за Тимошенко

16 Грудня 2009 13:47
Співачка Gallina (вона ж депутат Київської облради Галина Вікторівна Горбаль) звернулася з листом до голови правління АТЗТ «Українська незалежна ТВ корпорація» Сергія Созановського з проханням вирізати виконану нею пісню «Рідна Україна» з трансляції «Рожденственских встреч» з Аллою Пугачовою на телеканалі «Інтер».
Як повідомляє прес-служба співачки, Галина Горбаль мотивує своє прохання тим, що їй не було відомо, що цей концерт знятий на підтримку кандидата в президенти Юлії Тимошенко, а вона є депутатом від Партії регіонів. Тому участь в такому концерті суперечить її політичним переконанням.
«Мені не було відомо, що цей захід матиме яскраве політичне забарвлення, і, по суті, стане політичною агітацією кандидата в президенти Юлії Володимирівни Тимошенко», - пише співачка.
Також Галина Горбаль вважає, що використання її виступу в телеверсії на «Інтері» буде порушенням її виняткових та суміжних прав на пісню «Рідна Україна».
«Телеверсію концерту «Рождественские встречи» ми купуємо у Алли Борисівни Пугачової, яка має всі права як на цей концерт, так і на його телеверсію. Тому Галині Горбаль варто надіслати цей запит не на телеканал «Інтер», а Аллі Борисівні», - прокоментувала ТК прес-служба телеканалу «Інтер» - пише Телекритика.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
seal Показати IP 16 Грудня 2009 14:18
Мда...облажалась Gallina, нічого не скажеж. Це називається "позно Вася пить боржоми". Треба було раніше думати і уважно подивитись на список запрошених українських виконавців (там же практично більшість співаків з всеукраїнського туру "З віроЮ в серці". А продюсери її чим думали? Не думаю, що Пугачова буде щось змінювати у відеоверсії концерту.
Dmytro Показати IP 16 Грудня 2009 14:20
тобто «Рожденственских встреч» з Аллою Пугачовою, це теж буде агітація за Тимошенко?Оо Хм, неочікувано! ))
seal Показати IP 16 Грудня 2009 14:23
А на місці "Інтеру" я звернення Галина Горбаль взагалі не розглядав би. Чому це депутат Київської облради посилає офіційні документи написані російською мовою? (нічого не маю проти російської мови, сам іноді нею користуюсь, але ж у побуті). У нас, що вже Закон про державну мову відмінили? Чи для депутатів він не писаний?
seal Показати IP 16 Грудня 2009 14:28
До Dmytro/ Так про це вже давно ходили слухи. На них хіба, що Gallina уваги не звернула. Мені здається навіть у пресі ця тема піднімалася.
Юка Показати IP 16 Грудня 2009 15:10
невже Галина Горбаль така наївна і не знала куди і навіщо йде? а тепер навмисне перед виборами роздуває бурю в стакані
Юка Показати IP 16 Грудня 2009 15:14
До Dmytro: а ви думаєте, чому вона їх саме в Україні провела? і зі списку учасників постійно "недостойних" викреслювала, і перед тим не дарма з Юлею співала на великій сцені.
OrestN Показати IP 16 Грудня 2009 22:47
навіть дивниі крок регіоналки. бо ж регіонали немають ніякої ідеології - партія олігархів. а з іншої сторони майже усіх співаків викупив БЮТ

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus