USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Справжнє циркове шоу в Луцьку. ВІДЕО. АФІША

11 Вересня 2013 16:45
На початку жовтня до Луцька приїде цирк. Скептики відразу скажуть: «Ото здивував! Та вони у нас не «переводяться». Діти виходять із тих цирків і плачуть».

Так, це дійсно сумно: цирків в Україні «розвелося» безліч. Саме на противагу ним цирк «Кобзов» зібрав під найбільшим в Україні шапіто зірок світового масштабу.
Чим же відрізняється «Кобзов» від цирків іншого ґатунку, розмовляємо із заступником директора Іваном Дікановим.
Найбільш болісно, коли приїжджаєш у міста, чути вислови, на кшталт, «У мене все життя – цирк», «Хто в армії служив – той в цирку не сміється». У нас в Україні лише стаціонарних цирків, а це ті, що в містах мають свої будівлі, - 11. Із них – лише два працюють над новими програмами. Про що ще можна говорити? Репутація зіпсована і її потрібно відроджувати.
Наша місія, щоб люди побачили, що мрії збуваються. Ми спершу працювали на «голому» ентузіазмі, а зараз потроху у деяких містах виходимо в «плюс». Це відродження циркового мистецтва, а воно не може бути без затрат.

Чим дивуєте саме Ви?
Більшого шапіто, ніж у нас немає в Україні. У світі – масштабніші лише у німецького «Планета цирк» та у канадського «Дюссалей».

У нас м’які сидіння, найдорожче в Україні обладнання, стаціонарні туалети європейського рівня.

У нас у програмі повітряних гімнастів виступає еквілібристка, срібна призерка фестивалю у Монте-Карло Тетяна Білова. Цей фестиваль – це цирковий «Оскар». Чемпіон України з велотріалу Владислав Черниш, у нас найкращий дресирувальник у Європі, який дарував левеня Папі Римському - Емануель Фаріно. Також у нас шоу-балет «Кобзов» складається повністю з професійних танцівників. Постановка від шоу «Україна має таланти», «Танцюють всі», «Х-фактор», тобто оці зірки.

Які тварини є у цирку?
Тварин у нас дуже багато, не лише леви, яким дресирувальники кладуть голову у пащу, а й - ведмеді, вовки, собаки, мавпи, дикобрази, лами, поні. На поні діти також можуть покататися. Біля шапіто буде облаштований сільський дворик, де діти підгодовуватимуть артистів: курочок, гусочок.
У тераріумі – крокодильчик, варан, змії, двоголова черепаха, хамелеони, павуки, скорпіони.
Також у нашому Динопарку – 12 динозаврів, з них два роботи, один ричить на місяць, а другий рухається сценою.
Мета нашого проекту - «Зробити світ кращим, і, найперше – кращим для дітей. Усі малюки, які були на наших імпрезах вже побачили, що таке справжнє шоу. Але це не все, нещодавно наші пріоритети трішки змінилися, ми поставили собі запитання: «А чому лише для дітей?»
Саме тому в нас з 21 до 23 години є ще шоу для дорослих. Жодної категорії «16+», немає стриптизу. Це мистецтво, але мистецтво серйозне, тому не для дітей.

Яка ціна квитків?
Люди кажуть, що у нас дуже дорогі квитки, а як ми ще можемо показати рівень шоу? Їздять Україною цирки, де два клоуни, один з них ще й дресирувальник, прибиральник і касир. І в них квитки за 100 гривень. Як ми можемо показати рівень, якщо виставимо таку ж ціну, як у них?

Але для кожної категорії населення у нас діє багато акцій. До прикладу: при купівлі одного квитка на циркове шоу – всі вистави у подарунок, 210 гривень економії. Тобто – 160 гривень за усі програми відразу. Ще одна акція – купуєш один квиток – інший у подарунок, тобто за один квиток – ідуть двоє, це на циркове шоу.

Ми плануємо, що наше шоу безплатно відвідають діти з усіх інтернатних закладів області. Щодня буде відведений спеціальний сектор. Загалом, ми підраховували, має бути десь 1200 малюків.
Люди рік будуть пам’ятати наше шоу, а через рік ми знову приїдемо, але вже з новою програмою.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
наталі Показати IP 13 Вересня 2013 11:13
Супер!!! Обов'язково, будь-ласка,дайте інформацію детальнішу: коли приїдуть,де квитки придбати!!! Дякую)))
Пересічний до наталі Показати IP 13 Вересня 2013 12:02
Наскільки мені відомо, то цирк діятиме з 3 до 13 жовтня на вул. Боженка. Там, напевно, і квитки можна буде придбати. А ще краще відвідайте офіційний сайт цирку "Кобзова", там точно вся інформація є.
Олена Показати IP 23 Вересня 2013 11:08
Де можна купити квитки?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus