USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку зберуться професійні та найгарніші танцівниці

25 Листопада 2014 14:45
Вперше Луцьк збере найпрофесійніших та найгарніших танцівниць зі всієї України. Гроші, отримані під час проведення заходу, спрямують на потреби бійців на Сході.

Окрім того, планується грандіозне дійство. «Такого шоу наше місто ще не бачило», - переконують організатори.

З їх слів, дівчата змагатимуться в стилях High Heels, Jazz Funk та Стрип-пластика. Оцінювтимуть їх майстерність кваліфіковані судді зі столиці, міста лева та рідного Луцька.

Огранізатором чемпіонату стала засновниця танцювального колективу - двократних чемпіонів України по High Heels Diva Dance Family - Ірина Пшенюк.

Чемпіонат носить назву Y.A.L.A ( You Always Live Again), який триватиме 20 грудня в нічному клубі Опера. Початок о 13.00.

Метою заходу, кажуть організатори, є, перш за все, допомога в зібранні коштів для військових на Сході, а також підвищення танцювального та естетичного рівня міста.

«Можливо, хтось і засуджує такі дійства, але ми готові до таких коментарів. Ми не збираємось просто сидіти і читати новини, на словах переживати за тих, хто захищає нашу кохану Батьківщину. Ми прагнемо допомогти вагомою сумою. Хочу наголосити, що захід є серйозною подією для нашого міста. Це не шоу звичайних дівчаток "під пивко". Тут зберуться найкращі команди з багатьох міст України, щоб поборотись за звання найкращих. Тому ласкаво просимо усіх, хто хоче побачити це на власні очі і своїм квитком долучитись до збору коштів для наших захисників», - закликає Ірина Пшенюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus