USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Сушку» у Луцьку ігнорують через вибори? ФОТО

28 Жовтня 2012 15:19
Фотовиставка «Сушка» відбулася сьогодні, 28 жовтня, у книжковому пасажі Луцька. Кількість відвідувачів і учасників заходу – менша, ніж на першій експозиції світлин. Ймовірно, така ситуація виникла через голосування лучан на виборчих дільницях.

Про це повідомляє Волинська правда.

Сьогодні через погану погоду фотовиставка «Сушка» відбулася у книжковому пасажі, що на вулиці Лесі Українки. Нагадаємо, що організатори планували провести захід у сквері «Зоряний».






Експозицію світлин організували вже вдруге. «Дебютна» ж Сушка відбулася 28 вересня в межах відзначення Дня туризму і зібрала 100 робіт.






Зауважимо, що принцип «сушки» такий: учасники приносять власні фотографії, демонструють їх на виставці, а по закінченню заходу – отримують світлини інших авторів.






Сьогодні у книжковому пасажі розмістили фотографії на прищіпках разом із сушкою та бубликами на різнокольорових стрічках. Відвідувачів виставки було мало, ймовірно така ситуація виникла через голосування лучан на виборчих дільницях.






Триватиме «сушка» до 16:00. Відтак у мешканців обласного центру ще є нагода помилуватися гарними фотографіями у похмуру погоду. Також присутні можуть пограти у настільні ігри.






Організатори зауважили, що поки що отримали від фотографів близько 40-ка фотографій. Авторів, котрі приносять власні фото, на виставці мало, але волонтери дійства зауважили, що сподіваються на більшу активність лучан.






Волонтер Галина Охманюк зауважила, що «сушки» відбуватимуся і взимку, у якомусь затишному місці, можливо навіть, у під’їзді чи чийомусь дворі.





Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
аннер Показати IP 28 Жовтня 2012 16:34
Вот и обламалась ета Платформа!!
Катя Несвіч Показати IP 28 Жовтня 2012 16:43
От як щось нормальне роблять, то уваги мало.
анонімус Показати IP 29 Жовтня 2012 00:14
А автори не думали, що на виставці - банальні і нецікаві фото?
Стасік Показати IP 29 Жовтня 2012 07:58
Все залежить від того хто та як організовує. Мало поцупити чиюсь ідею, до того ще треба мати хист її зреалізувати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus