USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.90

Вибори у Луцьку «висушать» навіть фото

25 Жовтня 2012 12:12
Друга фотовиставка «Сушка» відбудеться у день виборів, 28 жовтня. Знімки «сушитимуть» в одному зі скверів Луцька з 12 до 16 години.

Про це повідомляють у прес-службі Центру туристичної інформації та послуг.

Мистецька подія – виставка фотографій «Сушка. Дворик мого міста» пройде в обласному центрі вже вдруге. Нагадаємо, що «дебютна» експозиція знімків
відбулася 28 вересня в межах відзначення Дня туризму.

Як передбачає традиція «Сушки», фотографи презентують свої роботи, а також зможуть обміняти їх на світлини інших учасників. На час виставки організатори створять імпровізований дворик, де можна буде позмагатися у настільних іграх чи помізкувати над головоломками, послухати музику та просто відпочити від міської метушні.

До участі у виставці запрошуються як професійні фотографи, так і аматори.

Тож усіх охочих змістовно провести час та насолодитись мистецтвом фотографії чекають 28 жовтня о 12:00 у сквері «Зоряний».

Більше інформації про захід можна дізнатись на туристичному сайті Луцька.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus