USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Талант-шоу від студентів СНУ. ФОТО

30 Березня 2013 15:01
Студенти та викладачі Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки демонстрували таланти на сцені Палацу культури міста Луцька.

Дійство на власні очі бачила кореспондент «Волинських новин» 29 березня.

Програма звітного концерту поєднала у собі сучасні та народні мотиви. Різні музичні жанри, хореографічні «па», напевне, задовольнили б найвибагливішого глядача. А таких у залі зібралось багато – від малюків до людей із життєвим досвідом.






Розпочали звітний концерт вокально-хореографічною композицією «Парубоцькі залицяння» за мотивами волинського фольклору та поезії Тараса Шевченка. Виконували її лауреати Всеукраїнського телефестивалю «Львівська брама-2012» учасники Народного ансамблю пісні і танцю «Розмай».





Солісти колективу – лауреати міжнародних та всеукраїнських конкурсів Тетяна Грицак, Анна Сліпчук та Маряна Писарук.







Дивували співом лауреати міжнародних та всеукраїнських конкурсів та фестивалів тріо бандуристок «Дивоструни» у складі Алли Клімчук, Катерини Ковальчук та Ольги Разумовської.



Фантазію на українські народні теми подарував глядачам ансамбль народних інструментів «Джерела» під керівництвом доцента Володимира Кучерука.




Емоційний та яскравий «Міський кадриль», здавалося, захопив публіку виром позитивних емоцій, артистичністю молодих танцівників.




Грою на акордеоні вражав присутніх Микола Король, виконуючи твір Сергія Тихонова «Ранчо веселого Джека».



Емоційний та незабутній виступ чоловічого квартету Інституту мистецтв у складі Юрія Литвинюка, Олександра Марача, Василя Закреви та Андрія Граната полонив жіночу аудиторію італійськими мотивами Феріллі.

Французький вальс виконали студенти спеціальності «Хореографія».





Твір «Vivo per lei» виконали в дуеті Наталія Василюк та Василь Закрева.



Українську народну пісню «Сума я була» в обробці «пікардійця» Володимира Якимця виконав вокальний квартет «Акцент» у складі Анастасії Домарацької, Анастасії Ровецької, Вікторії Федорчук та Юлії Собуцької.



Вокально-хореографічну фантазію «Simply the best» виконали лауреати міжнародних і всеукраїнських фестивалів Анна Сліпчук, Юрій Литвинюк, Вікторія Михайлець, Юлія Андрійчук та студенти спеціальності «Хореографія», учасники танцювальних колективів ARTWAY, FLY та CK-DANCE.










Емоційні блюзові замальовки сольно виконав вокальний октет «Double voice» під керівництвом Інни Кириченко.



Завершили святковий концерт інструментальний ансамбль «Екпромт», вокальний квартет «Акорд» та хор Інституту мистецтв під керівництвом заслуженого діяча мистецтв України, професора Василя Мойсіюка.
Ведучими концерту були народний артист Василь Чепелюк та Інна Кириченко.




У фойє Палацу культури Луцька демонстрували роботи студенти-художники.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
художнік Показати IP 30 Березня 2013 15:41
діти це фотографії,чи замальовки з дитячого буклету
Викладач Показати IP 30 Березня 2013 21:02
До відома журналістів: це був звітній концерт інституту мистецтв СНУ імені Лесі Українки
глядачка Показати IP 30 Березня 2013 22:03
Та чому ж ці фотографії такої жахливої якості???
МЕШКАНЕЦЬ ЛУЦЬКА Показати IP 31 Березня 2013 12:32
До відома вкладача: НЕ ПОЗОРЬТЕСЬ),НЕМА КУДИ ВЖЕ ДАЛІ!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus